asi vamos

Páginas: 11 (2706 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2014
· Segon punt de gir: Un esdeveniment inesperat que canvia l’acció i desemboca en el clímax. Apareix al final del segon acte i te una doble funció un tant paradoxal. D'una banda, s’anuncia que el conflicte iniciarà la seva resolució, però d'una altra banda, advertim que el protagonista té poques possibilitats d'assolir el seu objectiu. / a partir del segon punt de gir hem de solucionar lahistòria, ens ha de portar fins al clímax.

El personatge defineix el seu objectiu i empren les accions per arribar a aconseguir-lo, superant els obstacles que se li presenten: Barreres, Complicacions, Revessos. És la fase de la lluita, la més extensa de la història, equival al nus del relat i al desenvolupament del conflicte. La necessitat d’incloure informacions necessàries per al desenvolupamentdel segon acte ocasiona el perill d’entorpir l’acció i trencar el ritme i la tensió de l’acció principal, es per això que es solen incloure diferents Nusos d'acció i Seqüències elaborades amb estructura dramàtica per a reforçar l’estratègia emocional. També evolucionen les relacions entre personatges, aquells que ajuden l’heroi a aconseguir el seu objectiu i aquells que li impedeixen o dificultenarribar a la meta.
Casualitat/ Causalitat:
causalitat: Cada acciño ha de tenir un efecte.
Casualitat: Coincidències que només són acceptades en el detonant per al públic i sempre que vagin en sentit de posar-ho difñicil i explotar les debilitats del protagonista.
· Segon punt de gir: Un esdeveniment inesperat que canvia l’acció i desemboca en el clímax. Apareix al final del segon acte i teuna doble funció un tant paradoxal. D'una banda, s’anuncia que el conflicte iniciarà la seva resolució, però d'una altra banda, advertim que el protagonista té poques possibilitats d'assolir el seu objectiu. / a partir del segon punt de gir hem de solucionar la història, ens ha de portar fins al clímax.

El personatge defineix el seu objectiu i empren les accions per arribar a aconseguir-lo,superant els obstacles que se li presenten: Barreres, Complicacions, Revessos. És la fase de la lluita, la més extensa de la història, equival al nus del relat i al desenvolupament del conflicte. La necessitat d’incloure informacions necessàries per al desenvolupament del segon acte ocasiona el perill d’entorpir l’acció i trencar el ritme i la tensió de l’acció principal, es per això que es solenincloure diferents Nusos d'acció i Seqüències elaborades amb estructura dramàtica per a reforçar l’estratègia emocional. També evolucionen les relacions entre personatges, aquells que ajuden l’heroi a aconseguir el seu objectiu i aquells que li impedeixen o dificulten arribar a la meta.
Casualitat/ Causalitat:
causalitat: Cada acciño ha de tenir un efecte.
Casualitat: Coincidències que noméssón acceptades en el detonant per al públic i sempre que vagin en sentit de posar-ho difñicil i explotar les debilitats del protagonista.

· Segon punt de gir: Un esdeveniment inesperat que canvia l’acció i desemboca en el clímax. Apareix al final del segon acte i te una doble funció un tant paradoxal. D'una banda, s’anuncia que el conflicte iniciarà la seva resolució, però d'una altra banda,advertim que el protagonista té poques possibilitats d'assolir el seu objectiu. / a partir del segon punt de gir hem de solucionar la història, ens ha de portar fins al clímax.

El personatge defineix el seu objectiu i empren les accions per arribar a aconseguir-lo, superant els obstacles que se li presenten: Barreres, Complicacions, Revessos. És la fase de la lluita, la més extensa de lahistòria, equival al nus del relat i al desenvolupament del conflicte. La necessitat d’incloure informacions necessàries per al desenvolupament del segon acte ocasiona el perill d’entorpir l’acció i trencar el ritme i la tensió de l’acció principal, es per això que es solen incloure diferents Nusos d'acció i Seqüències elaborades amb estructura dramàtica per a reforçar l’estratègia emocional. També...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vamos
  • vamos
  • vamos
  • Vamos
  • vamos
  • Vamos
  • Vamos
  • Vamos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS