Aspectes De La Revolucio Industrial

Páginas: 2 (363 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2012
Aspectes tècnics de la industrialització

Felipe C. Kmentt
Grup:A-1
Curs: 2012-2013
Resum dels aspectes 1i 2:

Coll d'ampolla:

El coll d'ampolla es crea quan en un procèsindustrialitzat, encomptes de fer innovacions tecnològiques( L'exemple es la llançadora de J.Kay i Spinning Jenny)generals es fan innovacions indivuduals, de només components de les maquines o partsdels processos.
Aixó va pasar a Anglaterra amb l'invenció de la llaçadora de J.Kay que era un teller manual que el podias tenir a casa i aixi augmentar la producció. Amb un teller que produia mésrapid i va haver-hi ''fan de fil'', poc fil per una maquinaria tant especialitzada. Es va resoldre amb l'invenció de la Spinning Jenny que funcionava amb la força humana i va resoldre el problema de lafilatura.

Fenomen de convergència tecnològiques:

La covergència tecnologica es el resultat de que hi han processos comuns en diferents sectors de la industria, aquests sectors estroben amb els mateixos porblemes en la maquinaria o en els processos tècnics.
Això fa que les industries que no tenien cap relació s'uneixen en la mateixa direcció tecnologica, resultant aixiinnovcions noves tecnològies i que aquestes tinguessin una difusió rapida. Quan un sector tenia una innovació, i aquesta podia ajudar un altre sector era transmesa.
Com el cas de de la Water frame, unmolí hidraulic, que es va conectar amb la Spinning Jenny, per tal de qu es mogues per si mateixa.
Les innovacions tecnològiques van fer que es trenquès amb el putting-out system, ja que eltreballadors en van tenir que concentrarse a les fabriques.

Shumpter, desplegament de la tecnologia en 'feixos' i 'raims':


Shumpter va fer un analisis entre l'economia i tecnologia,distingint entre, invenció, innovació, imitació. Per ell l'innovació era la més important ja que es on treballa l'empresari i on es trenca amb la tradició innovan amb una invenció prèvia. Pero en aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Revolucian Industrial
  • Revolució industrial
  • Revolucio Industrial
  • Revoluci Industrial
  • la revolucio industrial
  • revolucio industrial
  • Revolució Industrial
  • La revolució industrial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS