aspectos positivos y negativos de la ciencia

Páginas: 4 (866 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2014
La Globalització: aspectes negatius i positius.
En aquests últims anys hem vist com dins d’un món globalitzat ja no podem parlar de crisis o d’afectes locals. És certament, que l’aleteig d’unapapallona a l’altra punta del món, té el seu afecte immediat arreu. Amb l’actual crisi econòmica, hem estat testimonis dels afectes negatius que té la globalització, ja que una crisi que només hauriad’haver afectat als EEUU ha acabat afectant a tot el món. Penseu també en el cas del nou virus de la grip, fins i tot els virus estan globalitzats!
De fet, heu de pensar, que quan els vostres paresingressen diners en el banc, aquests diners no són guardats en una caixa forta a bon resguard. Sinó que aquests diners són invertits pels bancs en la compra d’accions, donats en forma de préstec a altrespersones, invertits en altres negocis... Els diners es mouen per tot el món!
Per tant, ara vull que intenteu explicar amb les vostres paraules i amb exemples, quins creieu que són els aspectes negatiusi els positius de viure en un món globalitzat.
1 . Millora la qualitat de vida dels éssers humans .2 . Fa el treball menys extenuant .3 . Àmplia el camp visual provincial de l'home comú .4 .Democratitza la informació5 . Facilita la comunicació entre els pobles .6 . Ajuda a superar dificultats imposades per la naturalesa a l'home en el seu procés d'adaptació al medi .7 . Desenvolupa habilitatsque es transmeten a generacions futures fent de la nostra espècie cada vegada millor .8 . Dóna a l'home més temps lliure per dedicar-lo a actiividades de creixement personal o lúdiques .9 . Enalteixl'esperit i plena d'alegria el poder oferir al món la possibilitat de solucionar problemes d'índole pràctic .10 . Ens fa éssers inquiets a la recerca de respostes .Aspectes Negatius : ( inherents a lanaturalesa humana , no a la tecnologia o la ciència en si) .1 . Ens posa en risc d'autodestrucció .2 . Ens fa dependents d'aquestes extensions de la nostra intel · ligència al punt de no poder...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aspectos Positivos Y Negativos Del Porfiriato
  • Aspectos Positivos y Negativos Del Capitalismo
  • los aspectos positivos y negativos de la quimica
  • Aspectos Negativos Y Positivos De La Quimica
  • Aspectos positivos y negativos del turismo
  • Aspectos Positivos y Negativos de Las Bacterias
  • Aspectos Positivos Interesantes y Negativos
  • aspectos negativos y positivos de la globalizacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS