Assessoria De Imagen Personal

Páginas: 6 (1294 palabras) Publicado: 3 de junio de 2012
RECERCA DE TRACTAMENTS RELACIONATS AMB NECESSITATS I ALTERACIONS DE LA PELL.
Aquesta recerca consisteix en visitar 3 centres d’estètica i preguntar a l’esteticista per 7tractaments que tinguin a veure amb la pell i les seves alteracions. He proposat 7 tractaments per cada centre, alguns coincideixen, d’altres son exclusius per cada centre. Els centres he intentat que fossin d’estètica però cadaun tingues una prioritat diferent. Ja que vull també donar a entendre que hi ha una gran varietat i gama de tractaments per cada tipus de pell, alteració, i ocasió.
EGER. C/Rosselló, 56-58. 08029 Barcelona. www.eger.es
Centre d’estètica i benestar. Especialitzat en tractaments corporals. L’atenció es excel·lent hi ha mes a mes ofereixen pautes i assessorament dietètic per potenciar els efectesdels tractaments. Per d’informació rebuda el podríem desglossar en tres parts en qüestió de serveis que ofereixen apart de l’estètica.
* Estètica i venda de cosmètica natural.
* Gimnàstica global.
* Impartició de cursos d’estiraments per l’esquena i tai chi.
Tractaments escollits:
· Anticel·lulitic reductor: es recomanat per l’eliminació de la cel·lulitis i redueix el volumcorporal. Es realitza amb embolcalls de fang molt actius que estimulen aquesta alteració.
· Beauty-pro ULTRATONE: es el tractament mes famós del centre, es realitza amb un aparell de bio estimulació a traves del qual podem reduir la grassa localitzada, tonificar els cos, reafirmar les zones falcídies. Es recomanat per, la tensió muscular, les Líneas d’expressió, la flàccides, el sobrepès, lacel·lulitis, i les cames cansades.
· Presoterapia: es un aparell d’estimulació del drenatge limfàtic, activa la circulació de l’entorn, i a conseqüència elimina tota la retenció de líquids ajudant així a tractar la cel·lulitis i reduir el volum. Es recomanat per, la mala circulació i la retenció de líquids també ajuda a prevenir varius i edemes.
· Benestar total: es recomanat per nodrir i donarelasticitat a les pells seques, es realitza amb una immersió dins la suavitat de la fruita, enriquida amb olis essencials per generar benestar complet.
· Ultrasons: es realitza a traves de les ones d’aquests, desfan la cel·lulitis o el teixit adipós de petites zones localitzades. Es recomanat especialment per les pells de taronja i amb flàccides.
· Fangs i algues: realitzat amb embolcalls de fang o ambextractes concentrats d’algues. Es recomanat per tot tipus de pells i sobretot per modelar la silueta.
· Drenatge limfàtic: ajuda a eliminar les toxines del cos i a depurar-lo. A traves d’un massatge en la zona a tractar. Recomanat per la pell de taronja, i la retenció de líquids.
Eger també te una línia de cosmètica natural, tan corporal com facial i bucal. (Loció refrescant de cames i peus.Protector labial mon “karité, maduixa i coco”. Crema facial pells madures “karité i raïm”. Oli pur rosa de mosqueta bio.)
SEVEN SECRETS. C/ amargura, 71. 43202 Reus. www.sevensecrets.es
Centre de foto depilació i estètica. Per ser una franquícia l’atenció es molt bona i tenen una gran varietat de tractaments molt complerts, ja que l’idea que es percep normalment d’un centre de foto depilacióes una altre. Apart dels serveis estètics habituals i els tractaments corporals posen a la disposició del client una sèrie de programes especialitzats en "spa" per situacions especials.
Tractaments escollits:
· Cavitació: es l’alternativa a la liposucció. Es recomanat per desfer-se de la grassa localitzada de les diferents zones del cos. Aquesta consisteix en generar micro bombolles a l’interiordels teixits adiposos mitjançant una maquina especial, amb la finalitat de trencar les estructures dels adipòcits.
· Radiofreqüència: és una tècnica amb la qual es corregeix els teixits de la pell, la flàccides i el volum, estimula els fibroblasts a través de calor, aconseguint la regeneració de col·lagen i millorant els teixits i l'elasticitat de la pell. Permet travessar la dermis sense...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • imagen personal
  • imagen personal
  • Imagen Personal
  • PERSONALIDAD E IMAGEN
  • Imagen Personal
  • La Imagen Personal
  • Imagen personal
  • Imagen personal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS