Associació Transatlàntica Per Al Comerç I La Inversió

Páginas: 2 (412 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2015
Associació Transatlàntica per al Comerç i la Inversió (TTIP)
El Tractat Transatlàntic de comerç i inversions (Transanlantic Trade and Invesment Parnership) és un acord entre la UE i els EEUU queté l’objectiu de crear la major àrea de lliure comerç de món unificant les lleis comercial ambdós costats de l’Atlàntic, i d’aquesta manera, reduir costos i temps, així com la liberalització de diversossectors econòmics.
Al igual que en molts altres temes de debat, hi ha personatges que estan a favor del TTIP, un exemple és l’actual President del Govern, Mariano Rajoy ja que constituirà un impulsnotable per l’economia europea. Així com la diputada del PP Maria Miguelez afirma que “El TTIP es una de las cosas más importantes que comercialmente le sucederá en España. Nosotros creemos en lacapacidad de las empresas españolas que están construyendo el metro de Lima o la nueva terminal del aeropuerto de Heathrow.
Així mateix, Tom Enders, cap executiu d’Airbus i portaveu del sector dedefensa europeu, pensa que el TTIP serà una important contribució per a l’aliança transatlàntica en un futur a nivell d’armament.
05461000Per l’altra banda també hi ha grups que estan totalment en contra,un exemple seria la revista “Jueves” que qualifica aquest acord com un monstre que arriba a Europa per desfer el benestar i canviar les lleis per amagar els malentesos amb els productes, com serienels sucs amb transgènics. També alguns usuaris de la xarxa social Twitter són un exemple de persones descontentes amb el que aquest acord suposa, ja que pensen que aquest tractat porta a una majordeslocalització de les empreses i contaminació, així com l’arribada de nous productes que es consideren il·legals actualment, perquè aquest tractat afavorirà el canvi de les lleis que els prohibeixen.
Enla meva opinió, cada país ha de vetllar pel bon funcionament de la societat en general, ja siguin grans empreses o pimes, perquè aquest acord només afavoreix les grans empreses exportadores ja que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Per y duran i lleida
  • Estudi qualitatiu per a la identificació de reptes i necessitats de formació en el Sector Comerç
  • Lesions per fred i calor
  • Pere Calders: vida i obra
  • Silabo Estadistica II I Per
  • orgànuls cèl·lulars delemitats per membrana i nucli
  • Mozart, Concert Per a Piano i Orquestra Nº27
  • Destil·Lació Al Buit I Destil·Lació Per Arrossegament De Vapor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS