Así Funciona El Corazón Logístico De Mercadona

Páginas: 2 (253 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2015

Así funciona el corazón logístico de Mercadona: el almacén del siglo XXI

La Definició de la logística segons Mercadona, consisteix a tenir en comptela millora del seu mètode per així també beneficiar els seus treballadors i entorn.
Un cop més tenint en compte el que s'ha dit anteriorment i que tenencom a objectiu eliminar esforços majors i riscos laborals, per poder aconseguir-lo duen a terme millores que a priori de realitzar-les els creen en si, undubte pel que fa a la gestió i el resultat econòmic que comporta fer una gran inversió.
Aquestes millores consisteixen en instal·lar una tecnologia modernade la signatura Witron considerant-la com la Capella Sixtina de la logística comercial trobada per un grup de tècnics que van recórrer Europa i elsEstats Units.
La incorporació d'aquesta tecnologia actua en la maquinària fent que aquesta sigui capaç de despaletizar els enviaments dels fabricants i alhoraorganitzar les comandes, per a les botigues, en palets multireferencia col·locant-los en les seves respectives àrees, permetent que es tingui un majorcontrol sobre les mercaderies. Això comporta al fet que no hi hagi la necessitat que els empleats hagin d'estar carregant amb els mateixos, també aixípermetent que el 40% de la plantilla siguin dones, quan en un magatzem clàssic aquest percentatge no sobrepassa el 4% per l'esforç físic requerit .
I amb això,com a resultat s'aconsegueix la màxima eficiència, és a dir, transportar més amb menys recursos i ser cada vegada més "invisible" per a l'entorn.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Funcion Del Corazon
  • Funcionamiento del corazon
  • Función del corazón
  • Funcionamiento Del Corazon
  • Funciones del corazon
  • Funcion del corazón
  • Función del corazón
  • funcion del corazon

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS