Atadu

Páginas: 3 (571 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2011
PSICOLOGIA 1º DE BATX B

excercicis d'avaluació Tema 1

hi han professions i oficis que necessiten psicologia. Quines d'aquestes feines creus que requereixen una especial sensibilitatpsicològica? Explica per què.

-Venedors,politics,comercials i caps de personal la psicologia serveix per millorar la comunicació i utilitzar mesures que facin més compatible la vida professional iprivada i així mantenir un ambient laboral adequat amb els altres treballadors i clients i així millorar l'ambient en el treball. 
VENEDORS:serveix per crear un bon ambient amb el client així també potser la mateixa necessitat del COMERCIANT que necessita conèixer les necessitats dels seus clients per saber el que pot oferir-los.
POLÍTIC:ha de mantenir certa compatibilitat amb el poble i per aaixò necessita estar comunicat amb tots els membres del seu govern.
CAP DE PERSONAL: és necessari que conegui com se senten els seus empleats a l'hora d'elaborar el seu treball i com ajudar-los amillorar tot el que no els fa sentir còmodes.la psicologia pot ensenyar-nos a comunicar-nos a utilitzar els millors mètodes per accedir als altres.

-PROFESSOR: la psicologia pot ser molt útil per poderentendre els estats d'animo dels seus alumne ja que a causa dels seus estats emocionals les notes o comportaments en l'institut poden variar i és important que coneguin com haurien d'actuar en cadacas.

-ADVOCAT: La mediació, és la missió que té la psicologia en els judicis.pot aconseguir que les parts arribin a una solució molt més ràpida que en tot el procediment judicial, amb l'avantatge queuna vegada acceptat l'acord entre les parts, això pot tenir la mateixa validesa que un judici.

-INFERMERS I METGES:intenta ajudar a els qui tenen problemes de salut mental en la seva vida diària osofreixen algun trastorn mental.


2. comenta aquets acudits sobre psicòlegs:

A)

B)




llegeix el text i resol les qüestions que es plantegen a continuació:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS