atles furtiu

Páginas: 3 (707 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
L'atac que sufreix el Call dels cristians. La familia d'en Cresques sobreviu a aquest atac gracies a que van apuntalar l'entrada de la casa. Estaven patint les consecuències de la fam. No haviamenjar i els conseller de l'aljama van pendre mesures per tal de poder sobreviure.
El bonic que deuen ser els Atles. Estaven fets amb molta estima i amb molts detalls. M'agradaria veure un.
M'ha donatmolta ràbia quant Samuel li treu l'Atles. Això m'ha posat nerviós.
Una cosa molt bonica, és l'amor que demostra Jafudà per Selima. I encara més bonic quant tenen un fill junts.
* Ha estat una miquetapesada de llegir. Però el que veritablement m'ha rallat, ha estat el treball. Sembla que no expliquis res de la novel·la, perquè hi ha tantes històries, succesos... que la fan llarga i complicadad'explicar. Un cop he repassat el treball, em sembla un embolic i no sé si contesto tot el que hem pregunten, o si m'he quedat curt d'explicació o a l'inrevès. Sobre tot en la pregunta dels Atles, ja quedurant la novel·la es citen molts detalls dels Atles que he cregut que no eren necessaris de nombrar.
Trobo que es va molt llarga i que això de unir història i personatges reals, amb una novel·la,la fan ser complicada. En especial, el context dels reis i els seus succesors i tota l'història, fan liar molt la troca, i més si no tens idea de història. Fa l'efecte que si haguèssim estudiat avansel context històric en que succeïx tota l'acció, ens hauriem enterat més.
En definitiva, trobo que el llibre no ha estat de la meva estima i no l'hauria llegit voluntariament. Però com era obligat...a fotre's.
Cresques d’Abraham: És un dels cartògrafs de més renom del regne de Mallorca, és un pare bondados, de fe i molt intel·ligent, el rei li va dir que fes un atles i en va fer dos: un atlesque contingui mapes i cartes de navegació i un altre que, a més a més, reculli llegendes i mites de tot el món.
Jafudà: És el fill de Cresques d’Abraham un cartògraf molt important. S’enamora de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Atles Furtiu
  • Atles Furtiu
  • Atles Furtiu
  • Atles
  • l'atles furtiu
  • L'atles furtiu
  • L'Atles Furtiu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS