autisme

Páginas: 3 (592 palabras) Publicado: 25 de abril de 2014
És un dels serveis del Centre de Dia cerac.

La seva finalitat és potenciar els aspectes afectiu-relacionals, de comunicació, cognitius i d'autonomia personal i social de les persones amb autisme.La metodologia utilitzada és la següent:

Avaluació neuropsiquiàtrica i psicològica
Programes individualitzats en les àrees de:
Orientació psicològica
Funcional
Cognitiva
MotoraParticipació comunitària
Tècniques
Anàlisi funcional de conducta
Anàlisi de tasques
Reforços positius
Suports visuals
Emmotllament
© Projecte Autisme la Garriga 2011
Optimitzada per a dispositius mòbils ismartphones
El projecte autisme la garriga té com a finalitat proporcionar una resposta integral a les necessitats de les persones afectades per l’autisme durant tot el cicle vital i proporcionar elsuport necessari a les famílies.

Va néixer el 1975 per iniciativa d’un grup de pares que, amb un equip de professionals, vam dissenyar un projecte basat en el desenvolupament de la capacitatdiagnòstica sobre l’autisme i el seu tractament, la creació de serveis per a tot el cicle vital i la participació de les famílies.

El 1976 vam fundar el primer servei i a partir d’aquí hem desenvolupatla resta dels serveis amb el principi d’atenció integral, amb un model d’atenció a les necessitats individuals i d’acord amb l’esquema següent:

el nostre compromís

autisme la garriga té com afinalitat la millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme, i de les seves famílies.

autisme la garriga proporciona atenció continuada (24 hores al dia) als seus usuaris, adaptada a lesseves necessitats, flexible i oferint a cada persona el que necessita en un entorn el menys restrictiu possible i amb la màxima participació comunitària.

autisme la garriga assumeix i promou elsvalors del respecte per la dignitat humana, llibertat, solidaritat, tolerància, justícia i igualtat.

No totes les persones tenen les mateixes capacitats ni les mateixes necessitats. De fet, la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Autismo
  • Autismo
  • El autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS