autismo

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
RESUM EDUCASIÓ FÍSICA TEMA 1CONDICIÓ FÍSICA I SALUT

1) Hàbits benefiocos per a la salut:
Conéixer el funcionament del cos humà ens permet ser consicnets dels comportamentsfavorables aper a la nostre salut i saber com recuperar-nos d’una lesió o malaltia.
En la majoria de programes de salut, l’activitat física és un dels elelemtns impresicinbles.L’exercici físic tñé un paper destacat en el benestar físic mental i social. Segons Fidelius Kazimierz, el cos humà es pot cosnderar com una biom que són màquina formada per tressistemes:
Sistema de direcció i control format pel sistema nerviós, on es decideix el tipus de resposta motots més adequada.
Sistema de movimentformay per l’aparell locomotor, on esprodueix el moviment per la contracció dels músculs.
Sistema d’alimentació  format pels aparells digestiu, respiratori i circulatori, on es transformen els aliments i l’aire per atot l’organisme.
La pràctica d’actiitat física comporta un gran nombre de beneficis per a la nostre salut, que són més importatns amb l’augment de l’edat. Aleshores, has de fer unaactivitat física regular i constant. Un estil de vida actiu ajuda a moure el cos, a que no es malgasti.
Un altre factor bàsic per gaudir d’una bona salut és l’alimentació. Perconfigurar la dieta ideal, hem de tenir en compte la varietetat d’aliments, el consum de calories i conèixer conceptes específics de la nutrició.
El descans és necessari per al nostrecos per així l’aliment que hem digerit baixi amb correcció cap a l’estómac.
2) Hàbits perjudicals per a la salut
El sedentarisme és un problema de la societat actual produïdaper les noves tecnologies aplicades al món laboral, com per exemple, està el dia treballant i dedicar-li moltes hores, mirant el dia la televisió, fa que no fagis exercici físic.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Autismo
  • Autismo
  • El autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS