autismo

Páginas: 2 (333 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014
Setu jorobo jawara.
2. No és el mateix parlar de la discapacitat que de minusvàlida. Busca les diferències entre les dues i cita un exemple per a cadascuna d’elles.
Discapacitat: mostrales conseqüències de la deficiència atenen al rendiment funcional i l’activitat de la pròpia persona. És la repercussió directe respecte a la capacitat per realitzar les activitats. Representaels trastorns en l’àmbit de la persona. En canvi, la minusvalidesa és una situació desavantatjosa per a un individu determinat, conseqüència de una deficiència o discapacitat, que limita oimpedeix el desenvolupament d’un rol que és normal en el seu cas ( en funció de la seva edat, sexe o factors socials i cultural.
Exemple de discapacitat: una persona amb una discapacitat física degudaa la presència d’espina bífida no por realitzar ( segons el nivell de la lesió) certes activitats a la seva vida diària, com per exemple, vestir-se.
Exemple de la minusvalidesa: Estaríemparlant d'una persona que no pot accedir o exercir un determinat lloc laboral a causa d'una deficiència, per exemple, una deficiència visual.
3. reflexioneu a classe sobre la següent cita. Analitzasi tu com a persona pot aplicar-la a la teva vida diària.
“ donat que jo sóc imperfecte i necessito la tolerància i la bondat dels demés, també he de tolerar els defectes del món fins quepugui encontrar el secret que em permeti posar-li remeis.
4. indica si les següents afirmacions són verdaderes o falses i explica la teva elecció en cadascuna d’elles:
A) Podem dir que una personaté un estat saludable si tenim en compte les dimensions a nivell corporal, en persona i social.

B) Quan una persona té afectat un òrgan del seu cos, i per tant la funció d’aquest,inevitablement implicarà una discapacitat.
c) Una deficiència necessària provoca una minusvalidesa.
5. resumeix en un quadre similar al següent les diferències entre les dues classificacions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Autismo
  • Autismo
  • El autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo
  • Autismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS