AUTOBIOGRAFIA

Páginas: 2 (398 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2013
Em presento, sóc l' Ariel i vaig néixer l' Equador. Allà vaig passar part de la meva infància amb tota la meva família, encara que no recordo amb claredat cada detall perquè era molt petit.Quan vaig tindre 6 anys la meva mare va decidir vindre a Espanya per motius econòmics, i, d' aquesta manera poder tindre una vida més còmoda allà. Moltes vegades em sentia molt trist, perquè latrobava a faltar, i durant la seva absència el meu pare es feia càrrec de nosaltres.
Moltes tarda, després del col·legi anava a jugar amb els meus cosins i, tots els caps de setmana anava a visitar alsmeus avis al poble.
Un any després vàrem vindre a Espanya, el meu pare i els meus dos germans per retrobar-nos amb la meva mare. Quan vaig vindre vaig anar a estudiar al col·legi on vaig fer tota lameva primària. Recordo que en 4rt de primària em vaig apuntar a basquet i vaig fer molts més amics, i també com molts nens vaig fer la primera comunió a l' Església Santa Maria.
Quant vaig haveracabat la primària em van inscriure a l' institut Sa Palomera, però, durant 1r de la ESO em van detectar una malaltia que es diu "Acalasia" i em van operar i vaig perdre un any. Aquell mateix any vaigestar hospitalitzat, i em van fer moltes proves i sincerament ho vaig passar molt malament,i, com a conseqüència vaig tornar a fer 1r.
Quan vaig acabar la secundària, em vaig decidir fer unbatxillerat al mateix institut, per al poc temps el vaig deixar perquè no m'agradava la modalitat que havia agafat.
L'any següent vaig decidir apuntar-me a aquest institut i començar de nou, triar unbatxillerat que anés acord amb les meves perspectives, començar a fer nous amics, professors nous i per mi tot això és un canvi que m'agrada perquè m'ajuda a afrontar nous rectes de cara al futur.
Laveritat, crec que en la meva vida no he tingut gaires coses, ni he sigut el nen més aplicat i ordenat, però, mentre estigui amb la meva família i sigui feliç amb els petits detalls em conformo, i ja per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Autobiografía
  • Autobiografía
  • Autobiografia
  • Autobiografia
  • autobiografia
  • autobiografia
  • Autobiografia
  • Mi autobiografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS