Autocad

Páginas: 4 (993 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2011
AutoCAD AutoCAD és un programa de disseny assistit per ordinador (CAD - «Computer Aided Design» en anglès) per a dibuix en 2D i 3D. Part del programa AutoCAD està orientat a la producció de plànols,utilitzant els recursos tradicionals de grafisme en el dibuix, com color, grossor de línies i teixits. L’AutoCAD, a partir de la versió 11, utilitza el concepte d’espai model i espai paper per aseparar les fases de disseny i dibuix en 2D y 3D, de les específiques per a obtenir plànols dibuixats en paper a la seva escala corresponent. El programa AutoCAD ens ha permès dur a terme el disseny i larepresentació tan gràfica com virtual de la casa R128. A continuació expliquem les eines principals que hem estat utilitzat per realitzar tot el treball.

-INICIO: Hi ha tots el elements per a lesmodificacions principals dels objectes.

-DIBUIX: dintre d’aquest quadre trobem els elements bàsics per construir formes.

-LÍNIA: és un dels elements més senzills i més utilitzats per realitzar unobjecte. Segons el mode (ortho o polar) podràs fer línies ortogonals respecte l’eix o línies d’infinits angles. -POLILÍNIA: aquest tipus de línia permet ajuntar punts i així obtenir un pla tancat.-CIRCUMFERÈNCIA: a partir d’un punt, que serà el centre de la circumferència introdueixes el seu radi, prems el botó dret del ratolí, poses enter i ja hi apareix. -RECTANGLE: serveix per crear unapolilínia rectangular.

-MODIFICAR: és la finestra que ens ajuda a realitzar un element.

-ROTACIÓ 3D: l’utilitzem per girar les diferents figures. - MOURE: per moure els elements en l’espai. - COPIAR:ho fem servir per copiar les figures. - TALLAR/ALLARGAR: serveix per tallar o allargar línies sobreposades o curte - PARAL·LELES: per fer paral·leles de línies o figures en 2D.

- MODELADO: és perrealitzar figures bàsiques en 3D o des de un dibuix en 2D extorsionar-lo per transformar-lo en 3D.

-

“MODELADO DE MALLA”: aquestes eines serveixen bàsicament per modificar els objectes 3D....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • autocad
  • AUTOCAD
  • autocad
  • Autocad
  • autocad
  • autocad
  • Autocad
  • autocad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS