Autogracia

Páginas: 3 (552 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
ARGUMENT

Els Nexus 6, són robots de forma humana, creats per una empresa amb una avançada tecnologia, tenen vida per només 4 anys, quan aquesta acaba, moren.

A causa de la seva curta vida,l'any 2019 tornen a la Terra per parlar amb el seu creador i exigir-li una vida més llarga. La policia de Los Angeles s'adona del retorn i ordena l’eleiminació d’aquests.

Deckar, Després de veure comLeon acabava amb la vida d'un company, decideix anar a Tyrell Corporation per realitzar un test d'intel · ligència a Rachel, un model de Nexus més avançat i de molta durada. El test consisteix en unasèrie de preguntes observant, que segons el seu comportament, pot esbrinar si és o no un replicant. Aquests tests, poden provocar emocions en la persona, i així també descobrir la seva identitat.Deckar, després de moltes preguntes averigua que ella és un Nexus.

Deckar continuant la investigació, decideix anar a la casa de Leon quan de sobte troba una escata de serp,que més endavant l’ajudaràa portar-lo fins Zhora, una replicant que treballa en un club de cites. Després que Deckar parles amb ella, Zhora consegueix escapar, però poc després Deckar, la mata d’un tret. Ja només queden tres.Deckar, després de la lluita mantinguda amb Zhora, amb molta coincidencia es troba amb Leon, es barallen entre ells i just quan Leon es disposa a martar-lo, Rachel mata a Leon d’un tret.

Al'altre banda , un dels dissenyadors genètics dels Nexus 6, Sebastià, es troba al portal de la seva casa amb Pris una replicant, ell la convida a pujar a casa seva més tard, apareix el replicant roy,conjuntament li demanen que els allargui la vida però ell diu que no ho pot fer, Roy els porta davant el seu creador.

Un cop ubicats a la Tyrell Corporation, Roy es presenta davant seu creador i lisuplica: Que vol viure més. El creador li contesta que no.

En aquests moments, el replicant plora, i amb un atac de rabia mata al seu creador.

A continuació Roy, en matà al seu creador, es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Autogracia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS