Autonomia Y Salut

Páginas: 3 (582 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
Pot treballar




-Establecer y prevenir los
hábitos y conductas mas
saludables de cara a un
desarrollo óptimo.









S’equiparaDefinicions:

❖ Salut: Estat de benestar complert, físic, mental i social, i NO només com a l’absència de malaltia.❖ Promoció de la salut: procés de captació de les persones perquè adoptin, de manera voluntària, estils de vida saludables.
❖ Educació per la salut: procés d’informació conscienciació icapacitació de l’individu perquè adquireixi els coneixements, hàbits i les actituds necessàries per defensar i promoure la salut individual i col·lectiva.
❖ Prevenció: anticipar-se a qualsevol tipus desituació, en aquest cas la malaltia. Capacitar a les persones perquè amb el seu propi control, puguin reduir els factors de risc pels quals és pot contreure una malaltia.
❖ Malaltia: Alteraciómés o menys greu de la salut.
❖ Estil de vida: L'estil de vida, hàbit de vida o forma de vida, en epidemiologia, són el conjunt de comportaments o actituds que desenvolupen les persones, que unesvegades són saludables i unes altres són nocives per a la salut. En els països desenvolupats els estils de vida poc saludables són els quals causen la majoria de les malalties
❖ Autonomia: (delgrec auto i nomos, "un mateix" i "llei") en el seu sentit més estricte significa lliure de l'autoritat externa. 'autonomia es refereix al fonament per determinar la responsabilitat de les accionspròpies.
❖ Creixement: procés quantitatiu a través del qual se produeix un augment progressiu del número de cèl·lules. Es refereix al pes, la talla, al perímetre cranial...
❖ Talla: Estatura oaltura de les persones.
❖ Pes: és una mesura de la força amb la qual la Terra atreu a qualsevol objecte en la direcció de la vertical, a causa de la gravetat.
❖ Desenvolupament: procés...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Autonomia Personal Y Salut
  • Unitat Formativa 3 necessitats bàsiques Autonomia personal i salut infantil
  • Salut
  • Salut
  • Salut
  • salut i salut pública
  • Autonomia
  • Autonomia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS