autopsia forense

Páginas: 3 (626 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
ÍNDEX

-Introducció
-Que és una autòpsia?
-Tipus d'autòpsies
-Material
-Procés d'una autòpsia

INTRODUCCIÓ

És un tema diferent i interesant per la biología.
Una autòpsia és unaneurocirurgia (examen post-mortem). Aquest, és un procediment mèdic que empra la dissecció, amb la finalitat d'obtenir informació anatòmica sobre la causa de la malaltia o la causa de la mort natural.Formular un diagnòstic mèdic final o definitiu per donar una explicació de les observacions clíniques dubtoses i avaluar un tractament.

PERQUÈ AQUEST TEMA?
Al treball de recerca explicarem en queconsisteix una autòpsia forense, en quins casos es realitza, que es pot determinar realitzant una autòpsia, quines eines i/o material són necessàris per realitzar-la i els passos que s’han de seguir perdur-la a terme. Com a part pràctica del treball de recerca, observarem una autòpsia forense en directe.

QUE ÉS UNA AUTÒPSIA?






TIPUS D'AUTÒPSIA

Autòpsia Clínica: és per conèixertots els processos patològics que afectaven l'individu. Aquesta altra és sol·licitada per els facultatius que van atendre el pacient i, a diferència de l’alta, ha de ser autoritzada pels familiars.Autòpsia psicològica: és la reconstrucció de la vida de la persona morta, emfatitzant aspectes com: estil de vida, personalitat, estrès recent, malaltia mental i comunicació d'idees de mort, a travésd'informació recollida mitjançant l'entrevista a persones reunides i la revisió de documents.

Autòpsia històrica: és la investigació medicolegal de les causes i les circumstàncies d'una mort ambinterès històric. Es basa en la interpretació crítica, harmònica, jerarquitzada i objectiva del conjunt de la informació aportada per documents i testimonis, quan no es va tenir accés directe alcadàver o les restes òssies.














MATERIAL

MATERIAL PER LA PROCESSIÓ

-Bisturí.
-pinces serrades i pinces amb dents.
-Costotom.
-Ganivet de dissecció. -Ganivet...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tecnico forense en sala de autopsias
  • Autopsia Forense
  • La autopsia forense
  • autopsia medico forense
  • AUTOPSIA
  • Autopsia
  • Autopsia
  • La Autopsia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS