auus

Páginas: 3 (678 palabras) Publicado: 2 de junio de 2013
8. Quan cal sol·licitar una oferta a un o a diversos proveïdors?
 
9. Quin procés hem de seguir amb els butlletins de compres que envien els diferents departaments o seccions de l’empresa?
 
 10. L’empresa MALVA. SA, Rambla Nova, 93 (43071 Tarragona) es dedica a la confecció i col·locació de cortines a domicili. El cap de muntatge i de col·locació remet al departament de compres elbutlletí de compres núm. 17, amb el contingut següent:
 

Quantitat

Materials

Referencia







20

Guies dobles

RD123-B







30

Guies simples

RS222-B







 Elaboreu el butlletí de compres núm. 17, amb data de 3 de setembre (any actual), Les guies han de ser a la secció de muntatge i de col·locació abans del dia 10 (utilitzeu el document Butlletí decompres que apareix en l’ANNEX).
 
 
11. Tallers ROZAS rep de “Subministraments AUTOMOL” una oferta de 2000 bateries d’arrencada i 1000 jocs de bugies en les condicions següents: les bateries, al preu de70,00 €/u i les bugies, a 3,50 €/joc; el descompte comercial és: 5% en les bateries i 2% en les bugies; les despeses comunes: transport, 180,00 €; assegurança, 54,00€; envasos, 201,00 €.
Elproveïdor actual és TUDOR, que li subministra regularment cada bateria al preu de 69,50 € i cada joc de bugies a 3,49 €.
        Calculeu el cost unitari utilitzant la constant K de proporcionalitat per alprorrateig de despeses.
        Analitzeu si l’oferta resulta interessant.
 
 
 
13. Una fàbrica de portes de fusta necessita comprar una partida de laques i vernissos. Ha rebut l’oferta i elpressupost de 15 possibles subministradors. Indiqueu els passos que hem de seguir per a analitzar i valorar les ofertes rebudes.
 
14. En un quadre comparatiu d’ofertes hi ha els conceptes que esrelacionen a continuació. Agrupeu-los per factors de selecció:
Despeses de peatge, descompte comercial, preu unitari de l’article, instal·lació, resultat de l’anàlisi de les mostres, termini de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS