Auv autonomus underwater vehicle

Páginas: 2 (444 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2011
AUV(Autonomus Underwater Vehicle):
Introducció-Historia
El primer AUV(vehicle submarí autònom) es va desenvolupar al Laboratori de Física Aplicada de la Universitat de Washington el 1957 per StanMurphy, Francois Bob i més tard, Terry Ewart. 
Altres AUV van ser desenvolupats a l'Institut de Tecnologia de Massachusetts en la dècada de 1970. 
Al mateix temps, els AUV també es van anardesenvolupant secretament a la Unió Soviètica, ja que del seu desenvolupament en aquest país no en vam tenir constància fins molt més tard. 

Aplicacions:

Fins fa relativament poc, els AUV s'hanutilitzat relativament poc, degut a la seva poc desenvolupada tecnologia. Amb el desenvolupament de més capacitats de processament d'avançada i d'alt rendiment de les fonts d'alimentació, els AUV estansent utilitzats per a més tasques, i estan en constant evolució. 

Comercials: 

La indústria del petroli i gas utilitza els AUV per fer mapes detallats del fons marí abans de començar a construirla infraestructura submarina, canonades, etc..; aquests mapes serveixen per detallar on es millor construir aquestes infraestructures. 

Militars:

Una missió típica militar per a un AUV ésassignar una àrea per determinar si hi ha mines, o per controlar una àrea protegida (per exemple, un port) per als nous objectes no identificats. 

Recerca: 
Els científics utilitzen els AUV perestudiar els llacs, el mar i el fons de l'oceà. Una varietat de sensors que poden col·locar-se en els AUV, permeten mesurar la concentració de diversos elements o compostos, l'absorció o reflexió de lallum, i la presència de vida microscòpica. 

Hobby: 

Moltes persones tenen AUV’s per a divertir-se en el moments lliures del que disposen. Aquests AUV’s destinats per a realitzar aquesta funcióacostumen a ser “econòmics” i no solen tenir gaire resistència per a les profunditats. 

ROV/AUV:
En el primer cas, el robot teleoperat a control remot també anomenat ROV, queda permanentment unit,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Auv Sonobot
  • Vehicle dynamics
  • Las Vías "High Occupancy Vehicle"
  • Propulsion Of Flying Vehicles
  • Southern Recreational Vehicle Company
  • Underwater bioacoustics
  • Underwater 55
  • CO2 Vehicle

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS