Avaluacio Estretegies

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 14 de abril de 2011
Valoració del grup

L'activitat que havien de preparar de les estratègies de lectura, la gran majoria van estar força bé, però m'agradaria remarcar algunes coses que s'ha de tenir en compte quanfem aquestes activitats.
La fonètica, es podia veure qui era castellanoparlant, ja que les vocals obertes i tancades, no les pronunciaven bé i també amb les “esses” sordes i les sonores.
En algunsgrups el to de veu, va ser bastant planer, i això va provocar que l'auditori es despistes una mica. I com a futurs mestres hem fe tenir en compte aquest aspecte.
La posició corporal en general haestat la correcte, tot i que algun company si que s'ha posat darrera de la taula o molt apartat de la resta de grup. Per tant, es podia veure la gent que era vergonyosa.
Les estratègies que s'ha fetservir més han sigut la inferència i també algun grup a treballat el vocabulari, però un error que he detectat és que treballaven el vocabulari abans de llegir, i no s'hauria de fer així, ja que no espoden ajudar del context.
Només un grup a projectat il·lustracions, a partir de les quals els nens poden formular hipòtesis, i posteriorment han fet activitats, per tal de detectar si tothom haviaarribat a comprendre la lectura.
Alguns grups no van especificar quin era l'objectiu del conte, dir que en alguns no feia falta ja que es veia bastant clar, però d'altres no.

Valoració de la nostraexposició

El nostre conte és titulava “ La cigala i la formiga”. Era un conte curt i crec que l'objectiu va quedar bastant clar.
Penso que les estratègies d'inici van queda molt ben projectades,a partir de l'activitat que vam proposa de atribuir-li significat el títol del la lectura, i durant la lectura vam projectar una sèrie d'imatges que això permetia que l'auditori fes hipòtesis del quepodia passar. D'aquesta manera també captar l'atenció dels companys, per tal de que estiguessin motivats durant la lectura.
Fent referència a l'entonació de la lectura, va ser la correcte i en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Avaluació
  • estretegia
  • estretegias
  • 1 Avaluaci
  • Avaluació Psicològica
  • Estretegias del negocios
  • avaluació psicològica
  • Estretegia de mercado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS