Aventatges

Páginas: 5 (1232 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
Activitat 5:
-En Transport públic el metro i el autobús els seus avantatges són que recorres molt de trajecte perquè no et gastes molts diners i et surt més barat que el cotxe en definitiva és econòmic.
Avantatges -Un altre avantatge ésque no has de passar per caravanes, ni fer moltes cues altres cotxes ja que hi ha un conductor que és preocupa del trànsit. –No ets responsable del vehicle és a dir no t’has de preocupar per el trànsit que hi ha als carrers i si hi ha molts cotxes o pocs.–Et surt més barat el transport públic com és el metro i el bus perquè no t’has de gastar diners per posar gasolina al cotxe. –No has de mantenir el vehicle, no t’has de gastar diners en mecànics ni en arreglar el cotxe quan s’espatlla.–No estàs amb l’estrès de on estacionarà el vehicle perquè tu ja saps on para i a on vas. –No contamina tant com és el cotxe ja que el transport públic no necessita tantsgasos per funcionar com és la gasolina o el petroli. –No fas un embús amb els altres cotxes vas molt més ràpid i lleuger i no perds temps. –No has de pagar no s’ha de pagar un dineral de cop com és el cas del cotxe, que de seguida que el compres has de pagar el preu, en canvi amb el transportpúblic només has de pagar la targeta una vegada i et dura 7 o més viatges -El metro i el bus no ocupen lloc d’aparcament ni fan que la ciutat hi hagi menys lloc ja que tenen una cotxera per aparcar-lo. -Com no ocupen espai gasten menysenergia al mateix temps en el lloc recorregut. –Tenen un carril propi per anar per la ciutat i no tenen problemes de retencions va més ràpid. –Com que és més ecològic i al mateix temps econòmic perquè el combustible queutilitza per el transport públic els hi surt més econòmic , ja que l’utilitzen varies persones , i en canvi la gasolina que gastes en el cotxe moltes vegades la gastes per una persona i no et surt tant a conte.
Els seus Inconvenients:
-Depens d’un tercer en portar pressa, ja que si tens pressa has de sortir ràpid de casa i t’has d’esperar a quan tardi en arribar en canvi el privat vas més depressa. –És públic i no pots parlar amb ningú per mòbil ni escoltar música, i en canvi amb el teu cotxe és privat. –T’arrisques a que com hi ha molta gent et puguin robar o pertinences no et pots baixar i tornar a licitar no hi ha tanta llibertat.–Quan fas els transbords hi ha descoordinació, perquè arriben cada vegada a una hora diferent, i és millor el cotxe perquè no has de fer transbords, -Has d’anar a buscar el bus a la parada no et ve a buscar a casa i desprès et deixa a una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS