Awakaenings

Páginas: 2 (309 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
. Identifica en la pel·lícula els diferents estils de comunicació que apareixen (estil assertiu,
agressiu o passiu; busqueu les característiques d’aquests estils), és adir, cada personatge es
comunica d’una manera determinada.

3. Identifica i descriu en la pel•lícula les diferents escenes on es poden veure intervencions deprofessionals poc assertives o que no respecten als pacients. Identifica i descriu altres escenes que indiquin respecte, empatia i assertivitat vers als pacients.

Escenes ambintervencions professionals poc assertives:
- La relació entre el superior del doctor Sayer, el Dr. Kaufman, parla davant dels pacients com si ells no fossin persones, no elsrespecta i ho diu davant de tothom.
- Quan el doctor va a parlar amb en Leonard que està tancat a l’ala de malalts psiquiàtrics perillosos, i perd els papers i li comença acridar, perquè encara que tingui raó no se li ha de cridar a un pacient, això fa que en Leonard actuï amb violència i li doni un cop de puny.
- Quan va a fer una exploraciói demanada de dades als pacients, el doctor Sayer parla amb un home que està mirant per una finestra, que li comença a cridar dient-li les seves dades, indignat perquè nocregui que allà el tractin com a una persona, i el doctor Sayer s’espanta i marxa corrents, sense ni tan sols fer-li cas.

Escenes amb intervencions assertives,respectuoses i empàtiques:
- La primera intervenció del doctor Sayer amb un pacient, és quan ha de explorar a la Lucy Fishman, que amb un gest tendre a més de parlar-li, li netejales ulleres amb la corbata.
- L’escena en que en Leonard i el doctor Sayer amb un tauler d’ouija li diu el que sent, el nom d’un poema, i el doctor Sayer li llegeix.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS