awefasfq

Páginas: 2 (295 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2014
A més de l'armari madrileny, dedicat a la logística de Zara Home i Zara Kids, Inditex compta amb dos centres a Galícia: el d'Arteixo, especialitzat en Zara Home i el de Narón (LaCorunya), centrat en Pull & Bear. També realitzen tasques logístiques per a la cadena insígnia del grup les factories de Lleó i de Saragossa -la anomenada Plataforma Europa que distribueix la robade dona-.

A Catalunya , el centre de Tordera s'encarrega de la distribució de Massimo Dutti, Oysho i Uterqüe; el de Palafolls treballa amb Bershka, i el de Sallent fa el mateix ambStradivarius. A més de tots aquests, Inditex compta amb un centre de distribució íntegrament destinat a calçat a Elx (Alacant) que ocupa altres 160.000 metres quadrats. Només entre les factories dedistribució de roba dóna feina a més de 5.000 persones.



"La logística inversa comprèn totes les operacions relacionades amb la reutilització de productes i materials. (...) Esrefereix a totes les activitats logístiques de recol•lecció, desacoblament i procés de materials, productes usats i / o les seves parts, per assegurar una recuperació ecològica sostinguda "."És el procés de planificar, implementar i controlar eficientment el flux de matèries primeres, inventari en curs, productes acabats i la informació relacionada amb ells, des del punt deconsum cap al punt d'origen, amb el propòsit de recapturar, crear-los valor o rebutjar ".

"Com logística inversa, en el sentit més ampli, s'entenen tots els processos i activitats necessàriesper gestionar el retorn i reciclatge de les mercaderies en la cadena de subministrament. La logística inversa engloba operacions de distribució, recuperació i reciclatge dels productes”.CLAUS DE L’ÈXIT D’INDITEX:
- El gran poder de negociació sobre els proveïdors permet a Inditex baixar els costos per volum de compra, mantenint una òptima qualitat de les matèries primeres.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS