ayuda para un mal dia

Páginas: 3 (656 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
PERSONATGE PRINCIPAL:

Holden: És un jove rebeld, a mig camí entre la infància i el món adult. Un adolescent sense il·lusió per a res que està convençut que el seu pas pel món no és més que unaregressió i no pas una evolució com hauria de ser. Al llarg de la història viu en primera persona els aspectes més baixos de la societat.

Salinger, fa denotar en el relat que el protagonista és unadolescent cínic sarcastic, nerviós i insegur que demostra amb els seus tics vocals i aixó fa adonar-se’n al lector que es troba davant d’un adolescent perdut en els pensaments i les accions, que nosap què fer, en qui recolzar-se, un jove que necessita un cop de mà.
Alguns dels objectes que caracteritzen al protagonista de l’obra de Salinger són:

La gorra vermella de caça, els cigarrets, lacopa de Whisky, el guant de beisbol del seu germà Allie i el cd de Phoebe. No són aquests per que sí, sinó que l’autor els ha triat amb algun objectiu que queda ben definit al llarg del llibre.L’objecte que a mi personalment més m’ha cautivat és el guant de beisbol del seu germà Allie que és difunt. Cada cop que apareix en el relat o és nombrat, s’encén dins del lector una espurna de record, dememòria, de protecció, tendresa i estimació. I és que per poc insignificant que ens pugui semblar a alguns un simple objecte, pot tenir molta significació i emoció per uns altres.

Salinger fa ús dediferents llocs per seguir creant un personatge tant ben definit. Alguns d’aquests són el museu, l’habitació de Phoebe, el menjador de l’Antolini, el llac i les cabines telefòniques. Personalment,m’atrapen el museu i les cabines, i és que aquestes últimes són clau per demostrar la necessitat que té Holden de comunicar-se, la necessitat d’ajuda, la cerca de la comprensió, perquè en el fons es trovamolt sol.


Personatges secundaris:

Ackley: és un dels nois de Pencey que vivia a l’habitació del costat de la de Holden. Era considerat un noi poc higiènic però en el fons, a Holden li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Un Mal Dia Para Gage Y Un Avance Para Las Neurociencia
  • Un mal dia
  • Un mal dia
  • Para ayudar
  • para ayudar
  • para tu ayuda
  • Para ayudar
  • Estoy Para Ayudar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS