Babies

Páginas: 2 (491 palabras) Publicado: 27 de diciembre de 2012
• CONTEXT FAMILIAR
- FREQÜÈNCIA I ESTABILITAT DEL CONTACTE AMB ELS ADULTS.
Aquesta pel·lícula tracta de demostrar que néixer en un lloc o un altre del món condiciona molt directament a la vidad’aquesta persona.

Una dels quatre bebès que apareixen en la pel·lícula és la Mari, una nena que va néixer en el Japó.

La pel·lícula ens explica el progrés de desenvolupament psicològic i el contextfamiliar en què viuen els quatre bebès, però jo concretament em centraré a explicar com viu la Mari, la bebè del Japó.

Tota la família espera l’arribada del bebè .La persona adulta és l’encarregadadel nadó. Quan aquest neix l’hi escriuen el seu nom amb permanent a la sola del peuet. Quan la mare l’hi dóna el pit el bebè casi està de peu. Seuen als bebès per a que facin el rotet desprès del pit,fent-los-hi uns copets suaus a l’esquena.

La distreuen amb sonalls, existeix la dedicació per part dels pares.

Tenen al bebè estirat en una superfície plana sense bolquer i aquests es fan pipía sobre. Quan els bebès ploren, si la mare està fent feina no paren de fer-la, deixen que aquest plori.

Quan els hi donen de menjar, i estan mig dormits les mares els hi mullen la cara amb la lletque l’hi surt del pit. Els bebès no reben l’atenció que haurien de rebre.

Els pares de l’infant mengen amb ells damunt de la falda. Les mares porten als seus bebès a fer classes de música perestimular la seva comunicació. De tant en tant surten les mares del grup d’iguals dels bebès i els passegen amb el cotxet. Quan fan la higiene el pare agafa a la bebè i la porta a rentar-la a les dutxesmunicipals.

Els infants dormen amb un llit molt gran i el gat que tenen de mascota roda pel seu voltant.

Els infants intenten alçar-se sols del terra i quan troben punts de recolzament com perexemple una cadira s’intenten ajudar amb ella, llença tot el que troba al seu abast. Quan l’infant gateja, ensopega sol amb els seus braços. Intenten vocalitzar a mesura que es fan grans.

Quan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Babies
  • babies
  • Babies
  • babies
  • Babies
  • Babi
  • babies
  • BABIES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS