Babybel

Páginas: 2 (290 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2012
Anunci de “Babybel”

Per a que serveix? Babybel es un producte alimentari destinat per a tota la gent, però, especialment, per als nens. Es una mena demini formatge fet bàsicament per llet fermentada. Al ser petit es fa fàcil portar-lo casi en qualsevol lloc.

Missatge publicitari: En l’anunci s’esmenta queel producte esta fet amb la millor selecció de la llet i amb una cura molt gran. Que a pesar de que es un formatge petit, es un formatge de veritat. Al’anunci es pot veure al director de la fabrica de Mini Babybel, Pepe Lázaro.

Justificació: es diu que te la millor selecció de llets, que es te molta cura ambtots els passos, que es igual que els formatges grans solament que mes petit per que te’l puguis emportar en un lloc mes reduït.

Estudi: Segurament, al serun producte que va destinat a la seva venda al públic, haurà passat un control de seguretat abans de la seva distribució. Al estar creat amb llet es de basecientífica que ajudi al correcte creixement dels joves i també pot ajudar a persones adultes i majors degut a que aporta calci als ossos i ens ajuda amantenir-los fots i sans.

Crítica Personal: Crec que aquet producte es molt bo degut a que aporta una gran quantitat de calci per als nostres ossos. Es unaliment que està molt bo perquè i ho puc demostrar perquè yo en menjo. A més a més, l’anunci, es molt graciós degut a que surten les persones en miniatura, i esveuen alguns dels processos que es fan com munyir la vaca, transport de la llet... però es veu d’una forma còmica cosa que incita a provar aquets producte.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS