bach

Páginas: 7 (1711 palabras) Publicado: 22 de abril de 2014
Discurs de Manuel Toharia.
Manuel Toharia en aquest discurs diu que la ciència també es cultura, ja que els humans tenim un desig per saber que es el que ens rodeja. Per això, la ciència avança quan acceptem la nostra ignorància i comencem a formular-nos preguntes. Encara que a la vegada no és necessari saber respondre sinó saber formular bé la pregunta, perquè la ciència dona molta llibertates molt subjectiva. A més a més, també comenta que la cultura es el que un ser humà ha anat aprenent poc a poc.
En la meva opinió, si que crec que la ciència sigui cultura. Per això, quan estudiem la ciència estem enriquint el nostre vocabulari, i els nostres coneixements. Tothom quan surt una nova tecnologia, per exemple, ja ens comencem a formular preguntes. Per tant, encara que creiem quecultura només es a anar a veure museus d’art estàvem molt equivocats. Tot i així, segueixo dient que jo crec que la ciència és una mena de cultura una mica més encaminada pels científics, que son aquelles persones que es pregunten per que?, Com? I tenen aquella curiositat d’investigar, i crear.
En conclusió, jo crec que no es pot separar la ciència de la cultura. Si estigués separat la societat noseria intel·ligent o no pensaria, i no sabria com defensar-se en moments de la seva vida, ja que no tindrien coneixements.
Discurs de Manuel Toharia.
Manuel Toharia en aquest discurs diu que la ciència també es cultura, ja que els humans tenim un desig per saber que es el que ens rodeja. Per això, la ciència avança quan acceptem la nostra ignorància i comencem a formular-nos preguntes. Encaraque a la vegada no és necessari saber respondre sinó saber formular bé la pregunta, perquè la ciència dona molta llibertat es molt subjectiva. A més a més, també comenta que la cultura es el que un ser humà ha anat aprenent poc a poc.
En la meva opinió, si que crec que la ciència sigui cultura. Per això, quan estudiem la ciència estem enriquint el nostre vocabulari, i els nostres coneixements.Tothom quan surt una nova tecnologia, per exemple, ja ens comencem a formular preguntes. Per tant, encara que creiem que cultura només es a anar a veure museus d’art estàvem molt equivocats. Tot i així, segueixo dient que jo crec que la ciència és una mena de cultura una mica més encaminada pels científics, que son aquelles persones que es pregunten per que?, Com? I tenen aquella curiositatd’investigar, i crear.
En conclusió, jo crec que no es pot separar la ciència de la cultura. Si estigués separat la societat no seria intel·ligent o no pensaria, i no sabria com defensar-se en moments de la seva vida, ja que no tindrien coneixements.

Discurs de Manuel Toharia.
Manuel Toharia en aquest discurs diu que la ciència també es cultura, ja que els humans tenim un desig per saber que es elque ens rodeja. Per això, la ciència avança quan acceptem la nostra ignorància i comencem a formular-nos preguntes. Encara que a la vegada no és necessari saber respondre sinó saber formular bé la pregunta, perquè la ciència dona molta llibertat es molt subjectiva. A més a més, també comenta que la cultura es el que un ser humà ha anat aprenent poc a poc.
En la meva opinió, si que crec que laciència sigui cultura. Per això, quan estudiem la ciència estem enriquint el nostre vocabulari, i els nostres coneixements. Tothom quan surt una nova tecnologia, per exemple, ja ens comencem a formular preguntes. Per tant, encara que creiem que cultura només es a anar a veure museus d’art estàvem molt equivocats. Tot i així, segueixo dient que jo crec que la ciència és una mena de cultura una micamés encaminada pels científics, que son aquelles persones que es pregunten per que?, Com? I tenen aquella curiositat d’investigar, i crear.
En conclusió, jo crec que no es pot separar la ciència de la cultura. Si estigués separat la societat no seria intel·ligent o no pensaria, i no sabria com defensar-se en moments de la seva vida, ja que no tindrien coneixements.

Discurs de Manuel...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bach
  • Bach
  • Bach
  • bach
  • Baches
  • Bach
  • Bach
  • BACH

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS