Bachillerato

Páginas: 3 (750 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014


Productes:

Marques
Molt diverses, per exemple les més cares eren Adolfo Domínguez, Massimo Dutti, Enrique Iglesias, Agua Brava y Ceylan. Després, hi havia les marques intermedies com Adidas,SQuare, Sport Man, Axe o DS & Urga. Per finalitzar, estaven els perfums de preu molt assequibles com Cool Wood, Accion, Gesto, Impulse o Quattro.

Nivell qualitat preu
La relació qualitat – preual hipermercat Mercadona és bastant assequible d’entendre. Com es normal, els perfums de preu més barat no tenen una molt bona qualitat, la fragància no dura molt i no es una olor molt bona però ésagradable a l’olfacte, no desagrada. En canvi, els perfums més cars com Adolfo Domínguez, la seva fragància dura molt a la pell y és una olor que agrada a l’olfacte i t’agrada respirar-la. Es podría dirque gaudeixes de la fragància.

Varietat
Per un establiment com Mercadona, que no esta especialitzat en aquest sector, creiem que tenen un catàleg bastant ampli de productes, des de les millorsmarques com Massimo Dutti o Adolfo Domínguez fins a marques més accessibles. A l’establiment li dediquen un espai petit, però encara així pots trobar una gran varietat de productes.

Novetat
Enaquest establiment, encara que no estigui dedicat exclusivament en perfums, tenia forces novetats com ara la colònia de Bustamante i Sesgo, que les promocionaven amb un gran cartell al costat de colovermell per cridar l’atenció del client.



Serveis

Aparcament:
Aquest supermercat gaudeix d’un pàrking compartit amb la resta del Centre comercial, l’Anec Blau. Com es un centre comercial degrans dimensions té molta capacitat per acollir a molts clients.
Horaris
L’horari del centre comercial és molt ampli perquè obre els diumenges, que això no ho fa molts centres comercials. L’horari ésde deu del mati fins les deu de la nit.
Ubicació
Aquest Supermercat està situat en un centre comercial, L’Ànec blau, que es situa a Castelldefels, a l’Avinguda del Canal Olímpic, num 24. El centre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • bachillerato
  • Bachillerato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS