bachillerato

Páginas: 4 (904 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
La professió de musicoterapeuta és una professió relativament jove, que va creixent progressivament, de manera que molta gent té molt poca experiència personal en aquesta carrera i té preguntesreferents al seu àmbit d’aplicació i mètodes utilitzats.
La música es pot utilitzar de moltes maneres, amb una gran varietat de gent i en diferents tipus d’institucions.
De la mateixa manera que elsmetges utilitzen una varietat de procediments i materials, segons el problema mèdic, els musicoterapeutes ajusten l’aplicació de la música a les necessitats individuals dels seus pacients.
La paraulateràpia s’usa molt sovint amb el significat d’atendre o ajudar a una persona.
Un escrit amb el títol “Musicoteràpia com a carrera” (National Association for Music Therapy, 1960), definia lamusicoteràpia com “l’aplicació sistemàtica de l’art de la música per aconseguir objectius terapèutics. És la utilització de la música i del mateix terapeuta per a influir als canvis en la conducta”.
Un escritdel 1980 “Una carrera en Musicoteràpia” (National Association for Music Therapy), descriu la professió amb les següents paraules:
La Musicoteràpia és la utilització de la música per aconseguirobjectius terapèutics: la restauració, el manteniment i la millora de la salut mental i física. És l’aplicació sistemàtica de la música, dirigida per un musicoterapeuta en un context terapèutic a fi defacilitar canvis de conducta. Aquests canvis ajuden a que l’individu en teràpia s’entengui millor a sí mateix i al món que l’envolta, arribant així a adaptar-se millor a la societat. Com a membre d’unequip terapèutic, el musicoterapeuta professional participa en l’anàlisi dels problemes individuals i en la selecció d’objectius generals de tractament abans de planificar i dirigir activitats musicals.Es realitzen avaluacions periòdiques per determinar l’efectivitat dels procediments utilitzats.
Al 1997 American Music Therapy Association, va publicar la següent definició de musicoteràpia en un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • bachillerato
  • Bachillerato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS