Bachillerato

Páginas: 11 (2513 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2012
INTRODUCCIÓ:

En aquest treball ens preguntarem si realment es pot arribar a trobar la felicitat o nomes es una fantasia.
Aquesta pregunta se la han fet molts filòsofs i pensadors durant tota la historia de la humanitat, parlarem d’uns quants per tal de comparar diferents cultures tals como l’occidental, oriental (xinesa) i egípcia.
Parlarem de filòsofs de cada cultura i també de les sevesteories per arribar a una conclusió bona sobre aquest tema.
I per entendre aquest terme fe felicitat primerament haurem de parlar sobre la historia d’aquest terme (felicitat).
A la part practica observarem i comentarem les opinions de diverses persones de diferents cultures i creences i el que pensen sobre la felicitat.
aquest tema l’he escollit perquè em sembla un tema d’impacte universal i queinteressa a tothom.
La meva motivació per la qual he escollit aquest tema, es perquè m’agradaria descobrir quin es el millor camí per arribar a ser feliç . Perquè a qui no li agradaria ser feliç?
Ja que jo no puc dir que hagi tingut la felicitat desitjada , i m’agradaria canviar això, aprenent que ha estat o com han parlat sobre la felicitat altres persones al llarg de la historia.
El meupunt de vista sobre la felicitat es que es una actitud davant la vida i es efímera , que no dura per sempre sinó que es momentània, ja que ningú mai esta feliç tot el temps.
El treball ens anirà desvetllant diferents punts de vista de tot tipus de persones, cosa que ens ajudarà a resoldre el nostre dubte sobre si de veritat es pot arribar a trobar la felicitat.

HISTÒRIA:
El terme de felicitatsempre ha sigut desitjat per tots els homes des de el principi dels temps, però en cada moment de la historia hi ha agut un percepció diferent sobre aquest terme, ja que depèn de les necessitats que cadascun dels individus tingues en aquell moment determinat de la historia.
I parlem sempre de persones i no d’animals, perquè els animals no poden cercar la felicitat, ja que ells no poden pensar enel futur, sinó que nomes es centren en el present, es a dir, en el que menjaran o com sobreviuran, etc...
Avui dia, en la societat globalitzada en la que vivim en la que les notícies i els fets es propaguen per tot el mon en qüestió d’hores, podem trobar grans diferencies sobre el terme de felicitat.
Una persona que visqui en el mon occidental el qual esta mes desenvolupat que no pas els altresllocs del planeta, i que te totes les necessitats de supervivència cobertes es preocupen per coses tals com aprimar, ser mes guapo, mes ric, ser millor...
En canvi, una persona que visqui a l’Àfrica, la qual no tindrà cobertes les seves necessitats de supervivència es preocuparà per coses tals com menjar, trobar un lloc per dormir...
No podem dir que una persona occidental sigui una inconscientper tal de preocupar-se per coses que en un principi podrien semblar superficials, ja que es pensa d’acord amb el que vius i això no pot canviar. Li a tocat viure això i s’ha de preocupar de les coses que son preocupants en el seu entorn no en l’entorn d’altres persones.
Això es, que tots volem arribar d’una manera o d’una altra a la felicitat, però en aquest moment ja ens podem adonar de que elterme de felicitat es relatiu, es a dir, que per a cada persona i per a cada entorn o situació aquest terme voldrà dir una cosa diferent, es molt difícil que n’hi hagi persones que per elles la felicitat sigui el mateix concepte.
Algunes investigacions científiques diuen que el fet de voler trobar el terme de felicitat a significat que els individus pensessin mes enllà i poguessin prosperar i noarribar a una extinció. Per tant, podem dir que trobar la felicitat es un mecanisme innat que ens permet evolucionar.
Però aquest concepte de felicitat no pot tenir una definició clara, perquè encara que tothom vulgui arribar-hi mai se sap quan s’ha arribat o no.
També podem fer la comparació amb una persona de l’edat antiga, en aquesta època, l’objectiu primordial pels espartans, per exemple,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • Bachillerato
  • bachillerato
  • Bachillerato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS