Bailar Es Amar

Páginas: 3 (530 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2013
Ballar es amar

Era's una vegada una xiqueta crida Anabel, a la que li agradava molt el ball i s'enamorava amb molta facilitat.
No obstant això, era una xiqueta molt somiadora, alta, prima, deconstitució atlètica, esportista, amb el pèl llarg de color ros platí, amb uns ulls blaus, transparents i molt grans. Tènia 8 anys quan coneix al qui per allò no sabia encara, que seria la seua futuraparella de ball de competicions i el seu marit amb què passarà la resta de la seua vida.
El xic es cridava Marcos, de 9 anys que era de constitució atlètica igual que Anabel, alt, prim, de pèl curt ide color castany i els ulls color mel. Es van conèixer en una de les seues competicions a què acudien ben sovint i va donar la casualitat que anaven buscant els dos parelles per a poder competir enparella. El que menys s'esperava era que els dos eren de la mateixa zona, però que els dos comparteixen en mateix amor pel que és l'art del ball. Ho fan per diversió, perquè els agrada la música, perquèse senten lliures i és una manera de demostrar com són ells mateixos i i d'expressar-se. Els dos vivien en un xicotet poble de València cridat Puig, per casualitats de la vida, al costat d'un granpoliesportiu a què acudien ben sovint els dos.
El més important de tot és que floreix una bonica història d'amor al llarg de la seua llarga carrera artística i que es recolzen mútuament en totes lesdecisions que prenen tant personals com professionals. Al llarg de la seua carrera professional s'han vist separats en només unes quantes ocasions, i totes per qüestions professionals, perquè tambéactuaven individualment en distints congressos i competicions.
La major part del temps se'l passen, tant Marcos com Anabel, assajant i competint. Però, de tant en tant no s'obliden que tenen una vidaprivada i que puguen viure i gaudir de la seua infància com ho faria qualsevol xiquet o xiqueta. Però, el més important que van viure junts va ser el gran campionat mundial de ball esportiu de Singapur...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • bailes
  • BAILES
  • BAILE
  • Bailes
  • Baile
  • ¿Bailamos?
  • EL BAILE
  • baile

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS