balanç energia examen

Páginas: 3 (658 palabras) Publicado: 15 de febrero de 2015
Indica a la següent taula quines de les afirmacions de sota són verdaderes i quines són falses. Vigileu que cada error resta un encert. Deixar la pregunta en blanc ni resta ni suma, i la notamínima és un 0.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
V



X
X
X

X

X


X
X

X

X
X

F
X
X
X



X

X

X
X


X

X


X

1.-La conductivitat tèrmica d’un material (K) varia amb la pressió i la temperatura i es pot expressar en forma de w·s-1·m-1·ºC-1.

2.- L’energia potencial que necessito per aixecar 5 kg de massa desdel nivell del terra fins a 10 metres és de 50 J.

3.- Augmentar la temperatura a la que es porta a terme una reacció amb cinètica d’ordre positiu implica augmentar la velocitat a la que es produeixla transformació química, mentre que per una cinètica d’ordre negatiu, augmentar la temperatura a la que es porta a terme la reacció implica disminuir la seva velocitat.

4.- Un reactorperfectament aïllat i sense cap mena d’intercanvi de calor amb l’exterior en el que es porta a terme una reacció fins al 50%, no pot operar de forma isotèrmica.

5.- La calor específica d’una espècie (Cpj)depèn de la temperatura.

6.- En general els gasos són millors aïllants que els líquids i els sòlids. Per això els materials porosos són bon aïllants, i a les finestres a vegades hi deixem una capad’aire entre dues partes de vidre.

7.- En un bescanviador de calor de tubs i carcassa el fluid més calent sempre el fem passar pels tubs i el més fred per la carcassa.

8.- Quan volemdestil·lar una mescla binària azeotròpica, cal tenir en compte que el compost més volàtil varia amb la composició.

9.- La constat de la velocitat de reacció (K) depèn, entre altres coses, de la temperaturaabsoluta expressada en graus centígrads.

10.- Com major sigui el grau de conversió assolit, major és la quantitat de calor que hem d’aportar a un RCTA que volem que operi en estat estacionari,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EXAMEN BALANCE DE MATERIA Y ENERGIA
  • Balance De Energia
  • Balance de energia
  • balance de energía
  • Balance de energia
  • BALANCE DE ENERGIA
  • balance de energia
  • Balance de energia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS