Balas Sobre Bodway, Comentario.

Páginas: 5 (1051 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2012
B A L A S S O B R E B O D W A Y

1. Informació sobre Woody Allen.
Allan Stewart Konigsberg, conegut com Woody Allen  va neixer a Nova York, 1 de desembre de 1935. És d’origen jueu, és un director, guionista, escriptor i a l’ora actor estatunidenc. Ell a filmat la major part de les seves pel·lícules a Nova York, la seva ciutat natal.

És també clarinetista en una banda de jazz, alscatorze anys va aprendre a tocar el clarinet i als setze ja va començà a escriure acudits per a The New York Post, el primer dels quals va ser publicat el 25 de novembre de 1952. Al 1953 va ser contractat per un agent publicitari per escriure acudits, i durant un any va fer uns cursos a la Universitat, però no els va acabar. Després de treballar de guionista a la ràdio i la televisió, va començà aser reconegut, ja que escrivia per a l'humorista Sid Caesar.



Al 1963 ja era reconegut a tot el país gràcies a una gira. Va sortir per primera vegada al cinema com a guionista i actor en un paper secundari a Com va això, gateta? ( que es va estrenat als Estats Units el 22 de juny de 1965). El 1966 va estrenà la seva primera obra de teatre, Don't Drink the Water i va publicà uns primerscontes a la revista The New Yorker. Com a director, el seu primer film va ser Take the Money and Run (estrenat el 18 d'agost de 1969). Va guanyar quatre premis Oscar, que no va voler anar a rebre, posant l’excusa que el mateix dia tenia un concert amb el seu grup de jazz.

Es va relacionar sentimentalment amb les actrius Diane Keaton i Mia Farrow, que majoritàriament eren les protagonistes de lesseves pel·lícules.

De Mia Farrow en té un fill, Satchel que va néixer el  10 de desembre de 1987, però se va separar després d'un gran escàndol. Al 1993, se va fer publica la relació amb la filla adoptiva de Mia Farrow , encara que Mia era la parella oficial i finalment al 22 de desembre del 1997 és va casar amb Soon-Yi Previn.


2. L’art i el Mercat
La relació entre l’art i el mercat enaquesta pel·lícula és que, el que volen, és que el gust de la pel·lícula sigui un bon agradat per al públic que ho mira. El director el que dona a mostrar és que, la seva idea, i la seva obra es bona, però no dona prous resultats per a tothom, Cheech que és el guardaspatlles, dons aporta algunes petites idees, però perquè així ell també surt, n’hi que sigui en les lletres petites de la pel·lícula,forma part de les idees.

3. La vida i l’art
La relació entre la vida i l’art en aquesta pel·lícula és bastant realista, jo crec, que el el guionista i autor, forma part de la història reflectit, com a un personatge més, però molt més exageradament.
Ell es mostra reflectant més com a artista que com a home, com li passa a Helen Sinclair, tot el dia està dins de l’obra, treballant amb el teatre.Reflecteix moment de altres èpoques, com en els moments en que apareix la màfia. D’altra banda també reflecteix, que a vegades no es mes bo el que és dedica amb una feina, que un altre, com li passa a en David Shayne, que es ensenyat desprès per Cheech, el guardaespatlles de Olive, que paga el seu marit, ja que es un dels jefes de la màfia. Olive Neal que esta amb Nick Valenti, l’únic, és queestà mig enganyada, es una dona amb interesso mes propis, prefereix més les coses elevades, superiors, en que ella destaqui, és queixa constantment i l’únic que busca es la gloria, en aquesta obra de teatre, l’únic que li enteresa es ser la protagonista. David cau als peus de els encants de Helen Sinclair, quan ell està casat i es feliç.


4. l’ironia, l’humor i la tragèdia.
En aquesta pel·lículate molts moments d’humor, un moment, així amb una mica de despesi, es quan, Helen li regala una cigarrera a David per al seu complanys, i desprès la seva dona li regala una cartera de pell sintètica, sembla que despesi el regal de la seva dona, ja que, l’altra li regala alguna cosa amb més categoria. David com que va una mica borratxo diu sense donar-se’n compte les veritats sobre el regal, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentari Balada De La Garsa
  • "La Balada del café triste" comentarios
  • Comentario Balada De La Placeta
  • Comentario sobre
  • Balada de Mallorca (Comentari de text en Català)
  • Comentario sobre STS sobre Ganancialidad
  • Comentario sobre Rentabilidades
  • Comentario Sobre Juan Nuno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS