balls de musica

Páginas: 2 (440 palabras) Publicado: 14 de abril de 2013
Balls de música


1- BRISE PIEDS
Fem dos files una enfron de l’altra. Despres tres pasos a cada costat i dos palmades, mija volta a Esquerra i despres sansera, repetim lo mateix amb la dreta.Quant fas mija volta tes que fer dos palmellades. Aques proces es repeteis cada vegada mes rapit.

2- BALL DE LA CADENA
Fem un rogle aternant xic i xica. Comencem amb tres pasoso avant i tres arrere,repetim quatre vegades. El xic es pega mija volta i dona la ma dreta i pasa per fora, alternant am la Esquerra ho fem 16 vegades. Despres et peges les a les cuixes, peges una palmejada i xoques lesmans amb el de davant. Fas el gest de pegar una vesada i et geres. Despres es repiteis tot.

3- BALL DE LES CINTES
Es fa un cercle agafats de la ma alternant xic amb xica. Mires a la Esquerra idreta i fas tres pases avant, mires dreta i Esquerra i fas tres pases arrere, ho fas una altra vegada.despres girem en sentit contrahorari, fas tres pasos al costat i pasa la xicaper davant 4 vegades i estorna a repetir tot. Despres uno es solta i dirixes la fila per on vol.

4- POLCA
a) Polca simple: tres saltets amb els peus, i alzem el esquerre alternant amb el dret. Per parelles agafades, esfarà un efecte espill.
b) Rodada: igual que la simple però pegant voltes a la dreta.
c) Picada: fem talo-pumta i ens desplacem a un costat, aixo repetidament.
d) Relliscada: tres saltets i desprestres pasos a la Esquerra, fent un rogle i girant en sentit contrahorari.






5- POLCA DE LA ESTRELA
S’agafa la chica de la cintura i la chica s’agafa del muscle. El chic dins del rogle queformem, s’agafa del de davant per el muscle i van rodant. Al cap d’una estona els quic es solten de la chica i es paren, fan cuixa, palmellada i choquen les mans amb el del costat. Mentres les xiquesroden i toquen l’esquena del xic. Ho fan dos voltes i despres balles la polca en la chica que et toca. Tot aquest proces es repeteix.
6- SCOTTISH
Agafats de una parella, pegem dos pases a Esquerra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • balls
  • Balls
  • balls
  • Musica musica
  • mi musica tu musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS