Balls Robats Pelicula

Páginas: 2 (432 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2014
Primer de tot, comentar que tot tipus de disciplina requereix d’un objecte, ja que una disciplina sense un objecte de treball no tindria sentit. A més a més, les disciplines apareixen i existeixenper necessitat d’uns objectes, que seran els objectes de treball de cada una d’elles.
Per exemple: Segons Teresa Zamanillo, la raó d’existir del Treball Social és el malestar psicosocial de lespersones produïda per una sèrie de factors socials. En aquest àmbit, l’objecte de treball és el malestar psicosocial de les persones. Si no existís aquest objecte de treball la disciplina del Treball Socialno hauria aparegut i no existiria. Aquesta apareix per necessitat.
Després d’aquesta reflexió ja ens podem aprofundir amb l’objecte del Treball Social en l’àmbit sanitari.
Considero que l’objectedel Treball Social en l’àmbit sanitari és complex, i principalment l’objecte de treball d’aquest àmbit són les malalties mentals. Però quan parlem de malalties mentals, s’ha de tenir en compte també elconcepte de salut i per la següent raó penso que l’objecte del Treball Social en l’àmbit sanitari és complex, ja que cada persona inclou diferents aspectes dins de cada un d’aquests dos termes i amés a més, a l’hora de determinar l’objecte de treball del Treball Social en l’àmbit sanitaris ens descuidem un altre objecte.
Personalment defineixo aquests dos termes de la següent manera:
- Lesmalalties mentals, són alteracions que dificulten l’adaptació de les persones en el seu entorn. Suposa la oposició del concepte de salut.
- La salut és un estat de benestar de les persones que permetl’adaptació en la societat i contribuir en ella. Però la salut pot ser física i/o psíquica i aquí és on sorgeix la dificultat i desacord.
La majoria de persones consideren que l’objecte del TreballSocial en l’àmbit sanitari són les malalties mentals ( part psíquica ) amb la qual cosa estic totalment d’acord. Però crec que l’objecte del Treball Social en l’àmbit sanitari també són les malalties...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • balls
  • Balls
  • balls
  • Els nens robats pel franquisme
  • Peliculas
  • Pelicula
  • Peliculas
  • Peliculas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS