banc dels alimets

Páginas: 4 (925 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
BANC DELS ALIMENTS

Explicar que explicar amb apartats com esta organitzada
Aquesta pagina tracta sobre una empresa que dona aliments a aquelles persones que no s'ho poden permetre apart de queno s'enduen cap benefici econòmic. Aquesta pagina esta organitzada en quatre apartats i cada apartat amb un numero de sub apartats:
- El Banc Dels Aliments on t'explica que son, que fan, a on estan etfan com una presentació i explicant-ne que pots fer tu i per final et donen el contacte per si et vols informar.
- El segon es de las empreses que donen i t'expliquen les empreses que col·laboren icom reben el menjar quines empreses els hi beneficien i com pots donar diners.
- El tercer apartat t'explica les entitats benefiques receptores, que actualment arriben a 334, son entitatsprivades,d'iniciativa sense ànim de lucre o sigui res a canvi que ajuden als mes necessitats.
- Al quart apartat parla sobre una mica al que parlaren en un altre blog que tenen on pengen noticiesanàlisis de la web com trobem la web si esta benorganitzada opinió personal argumentat
Aquesta pagina a mi personalment m'ha agradat ja que esta ben organitzada i majoritàriament tot el que vols saber tu diu ben explicat per exemple si et vols afegir donardades i també et porta a un segon log on pengen documents i noticies tot en aquesta pagina es clar i jo Hu he trobat molt fàcilment també et donen noticies que et posen al dia i esta molt be.Anàlisis de un text la haurem de analitzar i explicar, resum i que en pensem:
aquest text el distribueixen, el classifiquen en diferents apartats.
en el primer parla sobre els principis del banc i com vacomençar i et diu de on provenen els aliments que recullen i com van decidir fer el primer gran recapte. el menjar arriba de les parts agràries i una part d'Europa paro lleny 2009 la gent que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alimets
  • declaració dels drets dels infants
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • Bance
  • La banca
  • Banca
  • Banca
  • Bancos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS