Barcelona World Race

Páginas: 2 (455 palabras) Publicado: 19 de abril de 2012
Activitat: Anàlisi BARCELONA WORLD RACE 2010-11
Pregunta:
En 4 años hay que seguir organizando la Barcelona World Race?¿Qué analizaràs para tomar esta decisión?
1. Lectura
La Barcelona WorldRace és la segona edició d’aquesta regata oceànica que consisteix en fer la volta el món. Aquet esdeveniment està patrocinat i subvencionat per patrocinadors de caire privat que cobreixen de formatotalitària el pressupost. Actualment Espanya té un paper molt important a nivell mundial en l’àmbit de la vela. Un dels objectius de la regata és apropar i difondre aquest esport de vela. Aquestesdeveniment està organitzat per la fundació navegació oceánica de Barcelona que està integrada per l’ajuntament de Barcelona.
2. Problema
Si fer la següent edició de la World Race a Barcelona el 2014.3. Variables
Variable econòmica: La prova està finançada per patrocinadors de caràcter privat. Tot el cost de la prova està cobert, per tant no hi ha pèrdues econòmiques. El tema econòmicl’objectiu està més que assolit, ja que d’aquesta manera l’ajuntament hi té un paper important però no ha nivell econòmic sinó organitzatiu.
Variable esportiva: Segons les embarcacions que hi participen.Quants més embarcacions i participin més repercussió tindrà la prova en tots els àmbits.
Variable social: Quan més competitiva sigui la prova, més repercussió tindrà la variable social ja queaugmentarà la xifra d’assistència. Per tant la podem associar a la variable esportiva.

4.Opcions i decisió
Vist l’èxit de l’edició del 2010-11 hi ha dos opcions: Realitzar-la a Barcelona sabent que hiha moltes possibilitats que torni ha ser un èxit. Ho buscar una altre ciutat per promocionar-la i optar per una política com els jocs olímpics de canviar la seu cada 4 anys.
La principal raó per laqual s’ha de realitzar la Barcelona World Race és perquè l’edició del 2010-2011 ha estat tot un èxit en tots els aspectes. Les xifres d’assistència( 500.000 persones) esvaeixen tots els dubtes. Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • World race
  • El raco
  • Racas
  • RAC
  • Raca
  • Race
  • barcelona
  • Barcelona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS