Barra De Equilibro

Páginas: 2 (319 palabras) Publicado: 24 de abril de 2012
BARRA D'EQUILIBRI

La barra d'equilibri és un aparell de gimnàstica artística per a ús exclusiu de dones. Però, també hi ha nois que competeixen a la barra d'equilibri en escoles delsEstats Units, es creu que no és molt freqüent, pel perill que tenen els homes de fer-se en els testicles.
En la barra d'equilibri la gimnasta ha de realitzar moviments acrobàtics, gimnàstics ide dansa per aconseguir una alta puntuació, l'exercici ha de durar entre 70 i 90 segons i cobrir tota la longitud de l'aparell.
Després de 80 segons un timbre adverteix a la gimnasta quanttemps li resta.
Si l'atleta no acaba l'exercici dins dels 10 segons després del senyal, es descompten punts de la puntuació total.
Hi ha algunes exigències a l'atleta en la barrad'equilibri: una sèrie acrobàtica que inclogui almenys dos elements de vol, un gir sobre una cama d'almenys 360 graus, un salt de gran amplitud, una sèrie gimnàstica/acrobàticam una sèrie gimnàsticai un element de treball proper a la barra.
L'exercici s'ha de realitzar sense irrupcions, ha d'haver un encadenament harmoniós entre la sèrie d'elements i també diferents ritmes. S'han derealitzar al llarg de tota la barra.
Si la gimnasta cau de la barra, té 10 segons per tornar a pujar i continuar amb l'exercici.
La gimnasta s'ha de muntar i desmuntar sense ajuda. Unatècnica típica que s'utilitza per desmuntar-se, és el mortal endavant estés amb gir complet i per muntar-se es pot fer amb l'ajuda d'un trampolí. En aquest cas es permet que l'entrenador entri ala competició per treure el trampolí.
També existeixen sabates especials per a la barra d'equilibri (semblants a les sabetes de Ballett), però la majoria de gimnastes competeixendescalços.

Detalls de l'aparell:
-Mesura 120 centímetres d'altura
-Mesura 5 metres de llarg
-L'ample de la barra és de 10 centímetres
-Està fet de fusta
-Està coberta de cuir o camussa
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El equilibrista
  • equilibro
  • Barrer
  • Barras
  • barras
  • barr
  • barras
  • barras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS