Bases Campanya Política

Páginas: 7 (1512 palabras) Publicado: 9 de julio de 2012
Campanya electoral · Partit d’Unió Reivindicatiu
Bases del partit

Ideologia
Centre - Esquerra


Eslògan
L’eslògan que utilitzarem per a remetre’ns al nostre missatge central d’una manera més breu i concisa, així com al significat del nom del partit, és el següent:

“La unió fa el progrés”
D’aquesta manera mostrem que pel Partit d’Unió Reivindicatiu pretén aconseguir una unió i unacooperación de la ciutadania, per tal de fer més força a l’hora de reivindicar tan els seus drets com els seus deures, i així avançar, però avançar aconseguint millores i plantejant nous repetes que ens portin al progres del nostre país.


Missatge de l’estratègia de campanya
El Partit d’Unió Reivindicatiu persegueix la cooperació de la ciutadania per tal de poder avançar tot junts, fomentantl’esperit jove i emprenedor com a via de reactivació de la economia del país. Unió, ciutadania, cooperació i igualtat són els seus vectors principals. La consolidació dels drets i deures de la ciutadania és un dels nostres objectius principals, així com la consolidació de l’Estat del Benestar. Assegurar uns serveis socials, una bona educació i una sanitat de qualitat, és la via d’accès a la innovaciói al progrés del nostre país.

Conceptes de la estratègia de campanya
Els conceptes establerts en l’estratègia de campanya giren al voltant dels objectius del partit i del missatge central. Són concepte provinents de diferents àmbits i que engloben diferents sectors econòmics i socials. Aquests conceptes cal transmetre’ls a la població per comprendre l’escència del partit.

● Formaciócontinuada
● Producció nacional per beneficiar el propi mercat nacional
● Economia ètica
● Joventut motivada i interessada en el futur
● Unió de la societat
● Progrés
● Fomentar l’esperit jove i emprenedor, sense importar l’edat
● Motivació social




Objectius

● Recuperació econòmica basada en un sistema empresarial sostenible
● Poder assembleari● Implicació dels joves
● Basar la economia en el producte nacional
● Millorar i incentivar la formació continuada
● Motivació de la societat a través d'incentius socials. Salari extre anual per compliment d’objectius laborals, és a dir, realització d’un treball de qualitat.

Missió
La nostre missió és posar en marxa totes les iniciatives del partit. Aquestes iniciativesestan creades amb la intenció d'implicar a tots els sectors que puguin aportar solucions, sobretot, fomentant l’esperit joe i emprenedor de la ciutadania, així com, assegurant la unitat com a pas bàsic i necessari cap al progrés. Recuperar la motivació de la societat és escencial per tal d’aconseguir un canvi real.

Visió
La nostra visió com a partit és que la nostra societat prengui consciènciade la importància de la participació de cada individu per tal de poder assolir objectius beneficiosos i, així, desenvolupar un país millor gràcies als nostres valors i sempre sota la garantia del compromís, serietat i responsabilitat que ens caracteritza. A més d'expandir la necessitat d'aconseguir una societat formada i capaç d’innovar i aportar solucions al futur.

Valors
El nostre valorprincipal és l'esforç i fermesa per aconseguir canvis reals per tal que els ciutadans es puguin sentir motivats a formar part del canvi. El teme equip també en defineix, ja que ens descriu tal i com som i en què volem convertir la societat, en un equip capaç de treballar conjuntament per aconseguir els objectius establerts.


















Campanya electoral · Partit d’UnióReivindicatiu
Programa Electoral. Propostes

Economia
● Fomentar el caràcter emprenedor de la ciutadania per tal reactivar l’economia.
● Fomentar les PIMES espanyoles per tal de reactivar l’economia.
● Fomentar la producció pròpia del país.
● Fomentar el sector terciari.
● Igualtat laboral, més presència de la dona en alts càrrecs i govern.
● Aportacions econòmiques...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bases Políticas
  • Bases Politicas Del Estado
  • El Hombre Político: Las Bases Sociales De La Política
  • Bases politicas y legales del estado venezolano
  • Bases del sistema politico mexicano
  • BASES DEL SISTEMA POLÍTICO PORFIRISTA
  • bases politicas del nacimiento de la republica
  • Bases de las Políticas Educativas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS