BASF

Páginas: 4 (911 palabras) Publicado: 14 de abril de 2015
BASF I EL CAMP D’APRENENTATGE DE TARRAGONA


BASF és una industria petroquímica, va ser fundada a mitjans de 1865 a la ciutat de Ludwigshafen, Alemanya, amb el propòsit de produir tints.
Ésl’empresa química més gran del món superant a Dow Chemical Company i a DuPont, així com la primera amb més ingressos per vendes en 2008.

La seva fàbrica principal, basada encara en la ciutat d’origen de lacompanyia (Ludwigshafen), s'ha convertit en el recinte químic integrat més gran del món, amb una superfície de 10 quilòmetres quadrats. El centre de producció disposa de dos mil edificis, 115quilòmetres de carrers i aproximadament 211 quilòmetres de vies de tren, on treballen 113.292 empleats (31/12/2014). El capital social d’aquesta industria és de 25.385 milions d’euros.

Té presència aEspanya des de fa gairebé 50 anys. Actualment disposa de 11 centres, dels quals 9 són de producció, i la resta són centres experimentals, també consta amb més de 2.000 col·laboradors a tot el país. La seucentral està situada actualment a la ciutat de Barcelona.

Tarragona és un dels principals centres de producció de BASF a Europa i forma part del complex químic més gran del sud d'Europa gràcies ala sinèrgia i a la costa, aquesta última gràcies a l’ajuda que pot suposar entorn el transport.

A Tarragona hi ha 10 plantes de producció, les quals proveeixen l'Estat Espanyol i els negocisglobals. Alberga de 7 companyies: 6 amb producció, i 1 logística.
Dóna 5.400 llocs de treball directes, i d’altra banda, 24.000 indirectes.

Les plantes de producció del centre de Tarragona proveeixenindústries que fabriquen productes finals que utilitzem en la nostra vida diària, com ara detergents, cosmètics, plàstics o fungicides.

Catalitzadors: són substàncies que, en un procés anomenat catàlisi,modifiquen la velocitat d'una reacció química. Els catalitzadors generalment reaccionen amb un o més reactius per formar productes intermedis que, posteriorment donen lloc al producte final. El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • BASF
  • caso basf
  • BASF Y Repsol
  • Historia Sindical BASF
  • Basf Valores Y Principios
  • Basf Charla Uv
  • basf empresas
  • caso basf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS