baxillerato

Páginas: 4 (844 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013
Nom de l’activitat:




Boles per el arbre de Nadal
Àrea sensorial: Tacte
Grup classe: 3-4 anys
Objectiu: Discriminar diferents textures, parar atenció i interès a l’explicació i la practicade l’activitat.
Treballar la motricitat fina.
Material: - Globus petits d’aigua
- Paper de diari
- Fil egipci ( pot ser de colors )
- Cola blanca
- Pinzell
- Tisores
Espai: En la pròpia aulaTemps: 2 hores
Desenvolupament de l’activitat: Ja s’ha apropen les festes de Nadal i preparem unes boles per decorar el nostre arbre de Nadal o per penjar-les de adorn en qualsevol lloc.

Primerapart de l’activitat: la educadora indicarà als alumnes per asseure`s en rodona amb les taules i a damunt de les taules i fiquem el paper de diari per evitar a que no se’n bruti la taula. Inflarem elsglobus amb la mida que vulguem les boles, prepararem la cola blanca en un got, aproximadament 3 parts de cola per 2 d’aigua, i ho barrejarem molt be. Embolicarem la bola amb el fil ( hem triat un filblanc i vermell ), intentant de que quedi força distribuït, però que quedin espais buits, la quantitat de fil dependrà de com ho vulguem de tupi’t. Quan considerem que la mida és adequada, tallem elfil, i intentem d’amagar la punta sota d’algun altre. Amb els pinzell i la cola anirem pintant sobre els fils, la educadora anirà mirant als alumnes de que els fils quedin ben impregnats de cola, peròsense massa gruix, fer especial incís on hi ha acumulació de fils, per tal que arribi cola al que hi ha més ensota. Deixarem assecar, almenys 1 dia, que quedi ben sec i dur.

Segona part del’activitat: Quan esta ben sec, rebentarem el globus, i esperarem que es desenganxi del fil tot sol, i traurem les restes dels globus de dins la bola. Ara només cal posar una mica de fil i penjar les boles alnostre arbre o a classe.

Avaluació: - Han participat activament a l’activitat?
- Han realitzat la activitat sense dificultat?
- Els he tingut d’ajudar a completar alguna manualitat?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Baxillerato
  • Baxillerato
  • Baxillerato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS