be cool

Páginas: 2 (318 palabras) Publicado: 22 de enero de 2014
La armada aquea arribó a las playas de Troya, donde se encontró con gran parte del ejército troyano esperándola (arqueros y guerreros).


L'oracle va profetitzar que elprimer grec que trepitgés terra seria el primer a morir a la guerra de Troia. Protesilao, líder dels filaceos, va satisfer aquesta profecia. Héctor va matar a Protesilao, iLaodamia, esposa d'aquest, es va suïcidar pel dolor. Després de la mort de Protesilao, el seu germà Podarces va anar a la guerra en el seu lloc.
Després d'una batalla a la platja, elsaqueos van aconseguir imposar-se. Entre altres, Aquil va matar un fill de Posidó, Cicno, que lluitava a les forces de Ilión. Cicno era invulnerable a les armes i Aquil ho vaescanyar.
Els grecs van assetjar Troia durant nou anys. Les tropes gregues van saquejar diverses ciutats properes i, en el repartiment del botí, Agamèmnon va prendre com aesclava a Criseida, filla de Crises, sacerdot d'Apol · lo. Quan Crises va intentar pagar el seu rescat, va ser maltractat, així que va demanar a Apol · lo que castigués als grecs, il'armada va ser assotada per una plaga.

El setge de Troia va durar deu anys. Els grecs van idear una nova estratagema - un gran cavall de fusta buit. Va ser construït per Epeoi el van ocupar soldats grecs liderats per Odiseu. La resta de l'armada grega va fingir partir i un espia grec, Sinón, va convèncer als troians que el cavall era una ofrena aAtenea malgrat les advertències de Laocoont i Cassandra. Els troians van introduir el cavall a la ciutat i van fer una gran celebració i, quan els grecs van sortir del cavall, laciutat sencera estava sota el somni de la beguda. Els guerrers grecs van obrir les portes de la ciutat per permetre l'entrada a la resta de les tropes i va ser saquejada sense
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • How To Be A Cool Loser? (Reseña Sobre Glee)
  • Cool
  • cool
  • COOL
  • Cool
  • Cool
  • cool
  • cool

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS