beck! historia blanquerna

Páginas: 2 (274 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2014
2.Diferencies entre la terapia cognitiva i:

a) la psicoanálisis
b) la terapia centrada en el client
c) la terapia de conducta
d) totes les anteriors


a) x

b) x

c)mayor énfasis sobre las experiencias internas del paciente tales como pensamiento, sentimientos, deseos, aspiraciones y actitudes la terapia cognitiva.

d) la estrategia feneral de laterpia cognitiva pone énfasis en la investigación empírica de los pensamientos, inferencias, conclusiones y supuestos automáticos del paciente

3.Explica breument els 3 conceptesespecifics amb que el model cognitiu descriu el substracte psicologic de la depressio.

El modelo cognitivo postula 3 conceltos

a) triada cognitiva: 3 patrons principals queindueixen al pacient a considerarse a si mateix, el seu futur y les seves experiencies de un mode idiosincronic.
a. Visio negativa del paciente sobre si mateix: es vue amb poca valia,tendeix atribuirse les males experiencies culpa dels seus defectes, el fet de veureu tot aixi, deriva en el pacient creien que es un inútil, subestimarse. Pensa que li mancan atributsque considera esencials per arriba a la felicitat
b. Tendencia depresiva a interpetar les seves experiencies de manera negativa, el mon li proposa accions imposibles per conseguir elsseus objectius. Comensa molt animat o desanimat en relacio al pensaments de derrota. Es perceb aquest negativisme cuan observem la construccio del pacient de les situacions negatives.L’individu es pota adonar de la seva visio negativa i aixo pot arriba a donarse conta que targiversava la realitat.
c. Visio negativa del futur proper. Predisposicio a anticipaconsecuencies negatives en un projecte futur.
Els sintomes motivacionals tambe poden explicarse desde les cognicions negativas.

b) los esquemas

c) eroores cognitivos
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apuntes Historia Blanquerna
  • Beck
  • becker
  • Becker
  • beck
  • Beck
  • Beck
  • becker

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS