BECKERMAN, Wilfred (1996): Lo pequeño es estúpido. Una llamada de atención a los verdes.

Páginas: 4 (955 palabras) Publicado: 9 de junio de 2013
BECKERMAN, Wilfred (1996): Lo pequeño es estúpid. Una llamada de atención a los verdes. Ed. Debate, Madrid. [81-83].
Llegiu-lo amb atenció i responeu les següents qüestions:







1. “Losrecursos o son limitados o no lo son. Si lo son, el único modo de asegurarnos de que duran para siempre es dejar de utilizarlos.” Tens algun argument per rebatre aquesta afirmació? Desenvolupa lateva idea.

No és qüestió de que durin per sempre o no, encara que diguem que no per a nosaltres és mes important pensar en que els nostre futurs fills o nets no els hi falti cap recurs naturalnecessari que pugui causar un greu problema a la humanitat , com seria el gas natural o el petroli, son alguns recursos que per ara son indispensables, això no vol dir que en un futur, estic parlant d’uns80 anys no s’hagi trobat ja la manera de substituir les funcions d’aquests recursos que son limitats, que per definició vol dir que s’acaben, que no hi haurien prous per satisfer la vida de totes lespersones que puguin viure a la terra.
Per això parlem de recursos limitats, perquè algun dia acabaran i els humans el que han d’intentar és que no s’acabin però com és algo impossible per definició,ja que per molt que reduïm el consum seria només qüestió de temps l’esgotament, parlem de disminuir el consum mentre s’investiguen altres maneres, que han d’haver és per això que és necessaridisminuir, no per mantenir eternament aquests recursos naturals, sinó que mai ens falti el que necessitem per la nostra vida, és una disminució per així poder fer el canvi sense haver estat cap període senseaquests recursos.

2. Què vol dir sostenibilitat?

Desenvolupament que es pot mantenir i és perdurable. És el que satisfà les necessitats de la generació actual sense comprometre la capacitat deles generacions futures per satisfer les seves.

3. Quan l’autor parla de creixement en el quart paràgraf (Primero...) es refereix comparat amb l’actualitat. Què vol dir llavors un creixement 0?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • “LLAMADO DE ATENCION”
  • LLAMADO DE ATENCION
  • llamado de atencion
  • La imposibilidad de acceder a algunos conocimientos de la verdad es uno de los aspectos de la novela que más llaman...
  • Comunicado de atencion 1996
  • ¿A Que Llamamos “Pequeño Productor”?
  • modelos de llamados de atencion laboral
  • Una pequeña historia con algo de verdad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS