Beckham

Páginas: 3 (737 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2013
David Beckham va néixer a Leytonstone, a l'est de Londres el dos de maig de 1975. La seva família era seguidora del Manchester United, i sovint anaven a veure els partits de l'equip a l'estadi d'OldTrafford. David va ingressar a una escola futbolística de Manchester dirigida per Bobby Charlton, on va guanyar una estada a Catalunya per veure el FC Barcelona.
De petit jugava a un equip infantilanomenat "The Ridgeway Rovers" i entrenat pel seu pare.
L'afició per l'equip de Manchester el va portar, el 1986, a ser la mascota del Manchester United a un partit contra el West Ham United.
Elprimer club on va jugar va ser el Leyton Orient, des d'on va anar al Tottenham Hotspur, fins al 8 de juliol del 1991, quan va signar pel United.
Va formar part d'un equip de joves promeses que vanguanyar la Copa FA Juvenil el maig del 1992, marcant a la final davant el Crystal Palace.
El seu primer partir amb el primer planter va ser aquell any, com a suplent a la final de la League Cup, contra elBrighton & Hove Albion FC, signant el seu primer contracte professional.
El club va planejar una cessió de Beckham al Preston North End a la temporada 1994-95 on va tenir minuts per adquirirexperiència. Tornant al Manchester per debutar a la Premier League el 2 d'abril de 1995, a un empat a 0 davant el Leeds United.
El director tècnic del Manchester, Alex Ferguson va confiar en els joves talentsincorporant-los al primer equip. Aquell any, Beckham va jugar regularment al primer equip guanyant la Premier League i la Copa FA.
Beckham va debutar a la selecció anglesa l'1 de setembre de 1996, aun partit de classificació per al mundial de França'98, davant de Moldàvia.
Beckham va jugar a tots els partits de classificació d'Anglaterra per al mundial, i va anar a les rondes finals a França,però l'entrenador de la selecció, Gleen Hoddle, el va acusar de no estar concentrat per al torneig, i no va jugar els dos primers partits. Al tercer partit contra Colòmbia va poder jugar, marcant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Beckham
  • beckham
  • David beckham
  • David Beckham
  • Estrategia David Beckham
  • David and victoria beckham
  • Yo quiero ser como Beckham
  • Quiero Ser Como Beckham

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS