becques esportives

Páginas: 3 (650 palabras) Publicado: 15 de junio de 2014
BEQUES ESPORTIVES
Les beques esportives consisteixen en ajudes econòmiques per poder desenvolupar en el mon del esport. Les beques son donades quan la gent compleix una sèrie de requisitsnecessaris per obtenir aquestes beques. Els requisits son el següents:
1-Es consideren candidats a rebre algun tipus de beques aquells que tinguin un nivell esportiu excel·lent.

2-El tipus de beca que esdona pot ser el mateix que una beca acadèmica, depèn del mèrit esportiu i la situació econòmica del esportista. Aquesta situació econòmica serà investigada per el departament de beques.

3- Aquesttipus de beques nomes pot ser otorgada per estudis de preparament de 7 semestres i/o professional de un període major de 11 semestres.

4. Les beques atorgades per Preparatòria són independents de lesbeques finançament de professional. Aquell alumne que va gaudir d'una beca a preparatòria, serà subjecte a una avaluació acadèmica i esportiva per poder continuar amb aquest benefici en professional.5. A més dels mèrits esportius, els requisits mínims per poder rebre una beca-esportiva són:
a. Cumplir amb tots els requisits generals d'admissió del campus
b. Presentar els exàmensd'habilitats del Departament d'Orientació i Prevenció.
c. Haver obtingut una mitjana general superior a 80 (vuitanta), en el seu cicle d'estudis anteriors.

6. Per conservar la beca, l'alumne haurà de cumplirels següents requisits:
a. Mantenir una mitjana final en el seu aprofitament del semestre anterior igual o superior a 80 (vuitanta)
b. Aprovar el 100% de les matèries inscrites (càrrega completa)durant el semestre en curs i no tenir cap "Sense Dret" (SD)
c. Realitzar treball com a becari a l'àrea assignada pel departament de beques, complint satisfactòriament amb les hores i la feina.
d.Tenir almenys un 90% d'assistència als entrenaments en els horaris fixats per l'entrenador, així mateix complir amb almenys un 100% d'assistència a jocs de pràctica i oficials de competència des de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Becquer
  • Becquer
  • BECQUER
  • becquer
  • becquer
  • Becquer
  • Becquer
  • Becquer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS