Beethoven

Páginas: 4 (799 palabras) Publicado: 13 de enero de 2015
Beethoven
Fitxa tècnica
Títol: Copying Beethoven
Títol original: Copying Beethoven
Direcció: Agnieszka Holland
Païs: Estats Units, Alemanya
Any: 2006
Data d'estrena: 20/10/2006
Duració: 104min
Génere: Drama, Biográfico, Música
Repart: Ed Harris, Diane Kruger, Matthew Goode, Phyllida Law, Ralph Riach, Bill Stewart, Angus Barnett, Viktoria Dihen, Matyelok Gibbs
Distribuidora:Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Productora: Sidney Kimmel Entertainment, Anomaly Entertainment
Premis
-2006: National Board of Review (NBR): Top pel·lículas independents de l'any
Sinopsi
La jove Anna Holtzaspira a ser compositora, però manca de mitjans. Malgrat tot, va a Viena, la capital mundial de la música. Estudia en el conservatori i les hi enginya per treballar amb el millor artista viu: Ludwig vanBeethoven. Quan, improvisadament, l'escèptic geni la posa a prova, Anna demostra els seus dots per a la música. El mestre decideix llavors acceptar-la com a copista, començant així una extraordinàriarelació que canviarà la vida de tots dos.
Opinió personal
Aquesta pel·lícula m'ha agradat, ja que la noia, Anna, compleix el seu somni de ser compositora tot i que en aquella època es menyspreaven ales dones. Crec que representa molt bé la vida que va tenir Beethoven i el que va passar al llarg de la seva vida.

Biografía:
Ludwig van Beethoven (Bonn, 16 de desembre de 1770-Viena, 26 de marçde 1827) va ser un compositor, director d'orquesta i pianista alemany. El seu llegat musical abasta, cronologicament, des del periode clàssic fins els inicis del romanticisme musical. És un delscompositors més importants de la història de la música i el seu llegat ha influit de manera decisiva en la música posterior.
Considerat l'últim gran representant del classicisme vienés (desprès deChristoph Willibald Gluck, Joseph Haydn y Wolfgang Amadeus Mozart), Beethoven va aconseguir fer trascendir la música del romanticisme, influint en diversitat d'obras musicals del segle XIX.
El seu art es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Beethoven
  • BEETHOVEN
  • Beethoven
  • Beethoven
  • Beethoven
  • Beethoven
  • Beethoven
  • Beethoven

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS