BEYONCE

Páginas: 2 (472 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2014
EXAMEN SOCIALS FONTS

1. Font










Aquesta imatge és un gravat francès aproximadament del s..XVIII on podem observar un membre del tercer estament oprimit pels privilegiats i,aquest gravat francès, e, el que vol transmetre és el descontent de gran part de la població ja que nombrosos pagesos i artesans vivien en condicions miserables.Això va ser unes de les causes pel qual vaesclatar la revolució francesa.

En aquesta imatge, podem veure clarament la greu crisis de la hisenda reial que sofria frança. Les despes de l’estat superaven de bon tros als ingressos de l’estat.Aquesta venia determinada per les enormes despeses de la cort , la inhàbil adiminstració de molts anys i les elevades càrregues ocasionades per les freqüents guerres. En paraules resumides, lamonarquia francesa estava arruïnada. Finalemnt, aquesta crisis econòmica serà el detonant que determinarà l’esclat revolucionari.










Aquesta imatge ens mostra quan, els estats generlas esreuneixen a versalles el 5 de maig de 1789. La reunió és encapçalada per el rei Lluís XVI PER PODER ACONSEGUIR, FINALMENT, RESOLDRE LA CRISIS DE LA HISENDA. Aquest, al veure que el tercer estament nopodia pagar més impostos ja que ja n’havien pagat de molts va decidir que l’única sortida possible era que els nobles i els clergues renuncioessin el seu privilegi fiscal i ajudession, pagantimpostos. No obstant, aquets es van negar a pagar impostos si no ho autoritzaven els estats generals.
Així que aquest va reunir els estats geneals. Els diputats del tercer estament van exigir que és canviesel sistema internacional del vot pel vot individual.
CONSEQÜENCIES
Les conseqüències van ser que la petició dels diputats burgesos va ser denegada ja que, si l’acceptaven això equivalia a donarmajoria als partidaris d’abolir l’antic règim, ja que hi havia més diputats burgesos que no pas dels altres dos estaments.
Que és formés una asssamblea nacional constituïda pels diputats burgesos.
La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • beyonce
  • Beyonce
  • Beyonce
  • Beyonce
  • Beyonce
  • Beyonce
  • Beyonce
  • Beyonce

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS