bibiloteca LAURA CONTRA EL TEMPS

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2014
Laura és una noia de setze anys que viu a Madrid amb la seva tieta, ja que la seva mare va morir al néixer ella. Un dia la Laura al sortí de classe va marxar amb els sus patins, al cap d’una estonanota un cop a l’esquena i era un desconegut, amb l’excusa que està a punt de caure, ell s’agafa a l’esquena de la Laura. Van tant de pressa que xoquen i la Laura es desperta a l'any 1979 i no pottrucar a la seva tia, ja que la Laura encara no ha nascut. Llavors, pensa que la seva mare està viva i decideix preguntar a la gent, si coneixen el lloc on està la seva família. Quan va per preguntar-ho,veu que hi ha un escanyolit, que li dóna un feix de bitllets de l’època i li explica que ha sigut ell qui l'ha portat fins allà perquè conegui el seu pare i la seva mare, que són en Cervell i laGitana. També li explica que al cap de 281 dies naixerà i un dia després, serà el funeral de la seva mare ja que va morir quan va néixer la Laura. A partir d’això, la Laura fa el possible perquè la Gitanai en Cervell no puguin estar junts i no tinguin relacions sexuals ja que la Laura prefereix que visqui la seva mare abans que ella. La Laura adverteix a la Gitana del SIDA i li pregunta si ella i enCervell han tingut relacions. Li respon que sí i la Laura li aconsella que han d’anar a comprar preservatius en una farmàcia però no en tenen.

Un dia, va al campament on viu i troba l’escanyolit.Ell li explica que en Cervell i la Gitana han marxat cap a Gijón i li comunica que ja ha començat a existir, per tant, la Gitana està embarassada. L’escanyolit porta la Laura a Gijón. Quan ella obre elsulls troba la Gitana en una platja, i parlen sobre l’embaràs. En Cervell vol que avorti, però ella no vol. Després van a veure en Cervell i un fotògraf els hi fa una foto.

Al final, la Lauras’adorm, a les mans de l’escanyolit, que li tanquen les parpelles i la porta a Madrid al 1996. Després, ella compra un bitllet per anar Gijón a buscar les fotos, que tot i fer tants anys, encara les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • laura alvarez contro 1
  • Temps Era Temps
  • El Temps
  • Laura
  • Laura
  • Laura.
  • laura
  • Laura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS