Bibliografia juan manuel fangio

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 14 de julio de 2015
Juan Manuel Fangio (Balcarce, Buenos Aires, 24 de juny de 1911 — Buenos Aires, 17 de juliol de 1995) fou automobilista argentí. Se'l considera un dels millors pilots Fórmula 1 gràcies als 5campionats que va aconseguir (1951, 1954, 1955, 1956, 1957).

A més, l'argentí va guanyar 24 curses oficials de les 51 en què va participar, aquesta alta efectivitat és l'argument que fan servir algunsaficionats per a considerar-lo el millor pilot de la història davant d'altres estrelles com Michael Schumacher o Ayrton Senna.

Les seves restes mortals descansen al cementiri de la seva ciutat natal,Balcarce, a la província de Buenos Aires.

Taula de continguts [amaga]
1 Participació a GP no oficials
2 Rècords
3 Premis
4 Enllaços externs
Participació a GP no oficials[modifica | modifica el codi]
Enrealitat Fangio va competir a 67 GP si es compten les curses que no atorgaven punts per al campionat, començant per la primera cursa de vehicles similars als F1 en què va participar va ser el 18 dejuliol de 1948 a Reims (França). El reglament era idèntic al de Fórmula 1 (va ser creat l'any 1947) tot i no ser considerat a les estadístiques com a campionats de Fórmula 1, ja que el campionat depilots va començar l'any 1950.

En realitat, oficialment el campionat existeix des de la temporada 1950 i a més tot i que el calendari de la Fórmula 1 contemplava més de 15 proves només 7 d'elles erenpuntuables i són les que han servit per a elaborar les estadístiques que per exemple podem trobar al web oficial de la Fórmula 1 o les que serveixen per establir les estadístiques relatives al pilot.

Amés, el reglament tècnic original de la Fórmula 1 de pares italians, ha variat substancialment al llarg dels anys fent molt complicat la comparació de pilots de diferents èpoques.

Així, tot i que lescomparacions són difícils el que està fora de dubte és que Juan Manuel Fangio és entre els millors pilots de la categoria al volant d'uns vehicles molt més insegurs que els actuals.Principio del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografía De Juan Manuel Fangio
  • Bibliografia de Juan Manuel Galvez
  • Juan Manuel Fangio
  • Juan manuel fangio
  • Juan manuel fangio
  • Historia del museo Juan Manuel Fangio
  • juan manuel
  • JUAN MANUEL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS