Bibliografía teatral.

Páginas: 2 (279 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2011
Apreciat lector: he procurat una vegada i una altre, lletra rere lletra, poguer oferir-l’hi el millor, capaç de sorgir de les meves mans, però tot i així, com deiael dramaturg William Shakespeare “Procurant el millor espatllem sovint el que està bé”. Tot i les hores dedicades no li demano que aquestes lletres l’entusiasminsimplement desitjo que li arribi el missatge que he intentat transmetre en el text.
No demano que m’entengui, ja que moltes vegades l’ésser humà valoraexcessivament l’enteniment que la diversió, i sovint les coses són més senzilles del que semblen, no cal donar-hi voltes, són com són. “Si la gent només vol veure les cosesque poden entendre, no haurien d’anar al teatre: haurien d’anar al lavabo”, assenyalava el dramaturg Bertol Brecht.
He creat un text llibertari, és a dir un textlliure de mecanismes que masteguin per vostè, que el lliguin a imaginar-se les coses com l’autor haguera volgut, ans el contrari, desitjo fermament que vostè puguifer volar la imaginació fins a l’extrem que vulgui, que vostè trií quins sentiments ha de sentir el personatge i sobretot que vostè decideixi quan s’acabal’espectacle. Per això destaco l’absència d’acotacions, perquè vostè sigui lliure de volar per on vostè li plagui.
He intentat fer un Sòfocles, un Shakespeare, un Molière, unTolstoi, un Pirandello, un Wilde, un Guimerà, un Brecht, un Beckett, un Belbel... però finalment he arribat a la conclusió que la barreja de moltes lectures crea unestil, un estil propi, un estil únic fet a la meva manera, un estil que potser agradarà a uns, i no agradarà a uns altres, però en definitiva serà el meu estil.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • teatralidad
  • Teatralidad
  • Sonido Teatral
  • teatral
  • teatral
  • Bibliografia
  • Bibliografia
  • Bibliografias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS